İHEM’den dört dörtlük proje

gül tepe ilköğretim okulu (5)
İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yapmış oldukları kuaförlük çalışmalarını okullara da yayarak burada hem durumu iyi olmayan öğrencilerin saç kesimi gerçekleştiriyorlar.
Halk Eğitim Müdürü Mehmet Mursaloğlu, müdürlülük olarak beldeler ve merkezde açmış oldukları kurslar sayesinde insanların bundan çok önemli ölçüde istifade ettiklerini söyledi.
Proje kapsamında Gültepe İlköğretim Okulu’nu ziyaret ettiklerini kaydeden Mursaloğlu, “Kuaförlük kursuna kayıtlı kursiyerlerimiz okul yönetimi tarafından seçilen 25 öğrencinin saç bakımı ve kesimi ile ilgilendiler. Ayrıca Öğrencilere sponsor esnaflarımız tarafından alınan ayakkabılar da öğrencilerimize verildi. Biz bu tür projelerle öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz”
İskenderun Halk Eğitim Müdürü Kuaförlük Bölümü Kurs Öğretmeni Aykut Yorulmaz ise, “ Müdürlük bünyesindeki kuaförlük kursunun öğretmeni olarak bu tür bir projede bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Yorulmaz, “Bildiğiniz gibi tepeler çarşıya uzak olduğu için birçok şeyden mahrum kalmış durumda. Bunlardan biri de kuaför salonlarıdır. Anne ve babalar çalıştıkları için çocukları ile pek fazla ilgilenme şansına sahip olamıyorlar. Bu sebeple de bizler kuaför salonunu öğrencilerimizin ayaklarına getirdik. Onların saç bakımları yaparak mutlu olmalarını sağladık” şeklinde konuştu. Öğrenciler ise bu tür etkinliklerden memnun oluklarını belirttiler.
gül tepe ilköğretim okulu (1)

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.