Bekir Altan; ‘Allah Başbakanımıza uzun ve hayırlı ömürler versin’

bekir dogumgünü1
Payas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bekir Altan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın doğumgünü kutlama programına katıldı.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın “Başbakan’ın Doğum Gününü Kutlama” programına katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda Payas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veysi Güler, “Bütün teşkilatlarımız bu doğum gününü kutlama programı yapacaktı. Biz de bu programı yapmak istedik. Bunun için arkadaşlarımız özverili bir şekilde programı organize etti” dedi.

‘BU HÜKÜMET MİLLETE HİZMET EDİYOR’
Başkan Altan ise yaptığı konuşmada, “Sayın Başbakanımızın doğum günü nedeniyle arkadaşlarımız güzel bir organizasyon yapmışlar. Allah Başbakanımıza uzun ve hayırlı ömürler versin. Bunun yanında da uzun siyasi ömürler versin. Bugün ev ziyaretleri sırasında yaşlı bir amcadan destek vermesini istedim. O da bana, “Ben İnönü zamanından beri bütün hükümetleri biliyorum. Bu hükümet kadar bu millete hizmet eden başka hükümet görmedim. O yüzden oyum sizlere” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.