Yusuf Civelek; ‘En güzel şey halkın güveni ve sevgisidir’

civelek esnaf
İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, esnaf ziyaretinde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı ziyarette esnafın ve halkın hatırını soran Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, ayaküstü kısa sohbetlerde bulundu. Esnafa hayırlı kazanç temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, vatandaşlarla sohbet etti.
Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek’e çalışmalardan dolayı teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, başarı dileğinde bulundu.
Ziyaretlerde ve kısa sohbetlerde, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in her zaman esnafın yanında olduğunu, desteklediğini ve halk için önemli ve kalıcı hizmetler yaptığını belirten esnaf ve vatandaşlar, destek mesajını ilettiler. Ziyarette, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in dürüst kişiliğiyle halk için önemli ve kalıcı hizmetler yaptığını belirten İsmet İnönü caddesi esnafı, “İskenderun’un damarlarını değiştirdiniz. Bundan daha güzel ne olabilir? Sayenizde güzel ve temiz suyla elimizi yıkıyoruz, inşallah yakında musluktan akan suyu içeceğiz” dediler.
Güzel söz ve destek için teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Beş yılda halkımızın yaşamını kolaylaştırıcı ve mutluluğunu arttırıcı çalışma ve hizmetler yaptık. Halkımız huzur ortamında yaşıyor. En önemlisi çalmadan, çaldırmadan, sosyal hizmet belediye anlayışıyla halkımıza hizmet verdik. Halkımıza layık olmaya çalışıyoruz. Altyapı bitti. Su sorunu çözüldü. Halkımız teveccüh gösterirse, halkımız için daha güzel çalışmalar yapacağız. En güzel şey, halkımızın güveni ve sevgisidir. Halkımızın güvenini, desteğini ve sevgisini görmek beni çok mutlu etti” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in, Şehit Pamir Caddesi üzerindeki seçim bürosu da ziyaret edildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.