Sadullah Ergin; ‘Tünele karşı çıkanlara Allah akıl fikir versin’

Bakan Denizciler (10)
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, yoğun ve kararlı bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dün gününü İskenderun’da seçim bürosu açılışları ve ziyaretlerle geçiren Ergin, 30 Mart’ta güveni ve huzuru hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Yoğun katılımın olduğun Denizciler Seçim Bürosu’nun açılışında Ergin’e vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve samimiyet vardı.
Seçim bürosunun açılış töreninde ilk olarak konuşan Denizciler belediye Başkanı Esabil Soydan, 10 yıldır görevde bulunduğu süre zarfında Denizciler’e birçok hizmet yaptıklarını söyledi. Bundan sonra partisi için yine aynı kararlılık ve azimle çalışacağını kaydeden Soydan 30 Mart’ta İskenderun ve Hatay Büyükşehir’e AK Parti bayrağını hep birlikte dikeceklerini ifade etti.

‘BELDELERE ÖNEM VERİYORUZ’
Daha sonra söz alan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise, gösterilen ilgi ve samimiyetten dolayı Denizciler halkına teşekkür etti. Beldelerin İskenderun’un can damarı olduğunu dile getiren Dingil, “Biz beldelerimize çok önem veriyoruz. Bu önemi de meclis üyeliğini oluştururken, 7 tane arkadaşımızı listeye koyarak gösterdik. Allah’ın izniyle 30 Mart’a kadar hep birlikte çalışıp, kader birliği yaparak bu seçimi kazanacağız” dedi.
Düzenlenen seçim bürosunun açılışında son olarak ise, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin söz aldı.

‘TÜNELE KARŞI ÇIKANLARA ALLAH AKIL FİKİR VERSİN’
30 Mart’ın sadece yerel yöneticiler seçmekle bitmediğini önemle vurgulayan Ergin, “Bu seçim huzur, güven ve istikrarın devam edip etmeme seçimidir. Şöyle bir geçmişe bakın; Türkiye AK Parti iktidarı öncesinde önünü göremiyordu. Zengin olanlar bir gecede fakir, fakir olanlar ise, bir gecede zengin oluyordu. Borçlar, enflasyon artmıştı. Ancak, 2002 yılında AK Parti iktidarıyla Allah’a şükür ki, artık o karanlık günler geride kaldı. Türkiye’nin dizlerine derman geldi. İnşallah bundan sonrada ülkemizi daha güzel noktalara hep birlikte getireceğiz” dedi. Hatay’a yapılacak olan Amanos Tüneli’ne karşı çıkanların olduğunu dile getiren Ergin, “Bu proje İskenderun’u Doğu ve Güneydoğu ile buluşturacaktır. Karşı çıkanlara Allah akıl fikir versin, Allah onlara şifa versin! Biz laf değil, hizmet üretiyoruz” dedi. İsdemir işçilerinin bedelsiz hisselerine de kavuştuklarını kaydeden ayrıca, Başbakan’ın Hatay için ‘Hatay ne istiyorsa vereceğiz’ sözünü de alanı dolduran yüzlerce partiliyle paylaştı.

‘TAŞOCAKLARI YERLEŞİM ALANLARINA ZARAR VEREMEYECEK’
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin sözü taşocaklarına getirerek, “Taşocakları yerleşim alanlarına zarar vermeye başladı, farkındayız. Göreve geldiğimiz gün, bu çirkin görüntüye müsaade etmeyeceğim. Hatta buradan kaldırıp, dağın arkasında çalışmalarını sağlayacağız. Kaldı ki, taşocaklarını kaldırdıktan sonra, bu tahribatı önleyip, tüm hasarlı alanları ağaçlandıracağız” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.