Yusuf Civelek Güven Makine’yı ziyaret etti

güven yusuf
İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Güven Makine San. ve Tic. A.Ş.’yi ziyaret etti.
Ziyarette konukları, Güven Makine San. Ve Tic.A.Ş. sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit ve yönetim kurulu üyeleri Metin Kirmit, Mehmet Kirmit karşıladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güven Makine San. ve Tic.A.Ş. sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, “Başkanım İskenderun’da yaptığınız çalışmalarınız son derece mennuniyet verici. Yakından takip ediyoruz. Ayrıca bir hekim olarak İskenderun’daki sağlık konusundaki duyarlılığınızdan dolayı da size teşekkür ederiz” dedi.
Güven Makine ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, “1977 yılında kurduk. Çok küçük bir atölye ile başladık, çalıştık bu durumlara geldik. En büyük sermayemiz cesaretimiz, dürüstlüğümüz ve içimizdeki çalışma azmidir” diye konuştu.
güven yusuf1
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Ülkemiz ve İskenderun’un ekonomisine büyük katkıda bulunduğunuzun bilincindeyim. Kalkınmada ileri teknolojiye dayalı sanayi vazgeçilmezdir” dedi.
Çevreye karşı duyarlı olmanın, çevre dostu sanayi yatırımının önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, ülke ve İskenderun ekonomisine katkıda bulunacak yatırımın ve yatırımcının her zaman yanında olduğunu belirtti. Fabrikayı gezen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışanlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
İşçilere hitaben konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Çocuklar emek en yüce değerdir. Uzun yıllar işçi hastanesi olan SSK Hastanesinde hekimlik yaptım. İşçilerle bir arada olduk. Emeğe saygım sonsuzdur. Çünkü emek olmazsa üretim olmaz. Yatırımcıya da saygım sonsuz. Yatırım olmazsa ülke kalkınamaz. Fabrika üretim yerlerini dolaştık. Tesisiniz dünya standartlarında. Bu koşullarda çalışmanız insana daha çok şevk verir. Yaptıklarınızın yüzde 70’i ihraç ediliyor, dolayısıyla emeğiniz dünyada dolaşıyor. Cemil Kirmit girişimci, çok iyi bir işadamı, dünyayı takip ediyor ve uyguluyor. Bir aile olmuşsunuz. İnsan severek, hevesle çalışıyorsa, insan daha üretken olur. Cemil bey insana değer veren bir işadamıdır. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.
Güven Makine San. ve Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, “Belediye Başkanımız kimsenin cesaret edemediği altyapı işine girdi. İskenderun’un altyapısını tamamladı. Su sorununu çözdü. Musluktan akan suyu içeceğiz. Önemli hizmetler gerçekleştirdi. Teşekkür ediyoruz. Yolu açık olsun” şeklinde konuştu.
güven yusuf3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.