Sadullah Ergin; ‘Siz yeter deyinceye kadar, hizmet sunmaya devam edeceğiz’

ergin hassa
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Hassa İlçesi seçim bürosu açılışını yaptı. Açılışta vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada “Hizmetler, yatırımlar konusunda, siz yeter diyinceye kadar bizler hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet” dedi.
Hassa İlçesi seçim bürosu açılışının yanı sıra bir dizi ziyaretlerde bulunan Ergin, Küreci, Ardıçlı, Demrek, Yuvalı, Akkülek, Mazmanlı, süt toplama merkezi açılışı ve Hassa İlçesi kanalizasyon ve su şebekesi temel atma törenlerine katılım göstererek vatandaşlarla birlikte oldu.
Yapılan ziyaretlerde Hassalı vatandaşlar, AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’e büyük ilgi gösterdi. Caddelerde, sokaklarda Ergin’i karşılayan insanlar, Ergin’e ‘Hoş geldin’ demek için adeta bir birleri ile yarıştı. Belde ve köy ziyaretlerinde muhtarlar, görev yaptıkları bölgelere hizmetlerin aksamadan yapıldığını, duble yol konusunda hiç kimsenin mağdur edilmediğini, bundan dolayı ne kadar teşekkür etseler az olduğunu kaydettiler.
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’in Hassa’ya yaptığı çıkartmada, Hatay eski milletvekillerinden İzzettin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa Belediye Başkan adayı Abdurahman Demirel, meclis üyeleri adaylerı ile partililer ve çok sayıda vatandaş yer aldı.
Hassa ilçesi Küreci, Ardıçlı, Demrek, Yuvalı, Akkülek ve Mazmanlı’da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, “AK Parti hizmet partisidir. Milletine hizmet sunan bir parti’nin mensubuyum. 11 yıldır hizmet siyaseti yaptık. Memleketimizin dizine derman geldi. Yapımı tamamlanan duble yollar, göletler, dere ıslahları, parke taşlar, su depoları, Hassa İlçesi’nde yaşamı daha da kolaylaştırmaya yardımcı olmuş. Bu yörelerin kalkınması için büyük adımlar attık. Önce yollarınızın duble olması gerekiyordu. Bu yapıldı. Bir iki yerde yolla ilgili yapılan şikayet anında giderildi ve sizlerin gözü önünde yolun yapımı istediğiniz gibi şekillendi. Sandıkta bizlere bir vekalet verdiniz. Bu vekalette Ankara’dan hizmet istediniz. Bizler de bu isteği anında yerine getirmek üzere Hassa İlçesinin, beldelerinin ve köylerinin ihtiyaçlarını karşılama yolunu seçtik. Hizmet üstüne hizmet sunmaya başladık. Ve önümüzdeki süreçte Hassa’ya Hatay’ın en büyük yatırımını yapmak üzere proje ihalesi yapılan Amanos Tüneli, yalnızca bu bölgeye değil, bütün Hatay’a ve hatta komşu illere hizmet sunacaktır. İşsiz gençlerimize iş, aş imkanı sunacak olan Amanos Tüneli, bu topraklarda fabrikaların kurulmasını sağlayacak” dedi.
Yapılacak olan tünel sayesinde Hassalıların, 15-20 dakikalık yol ile İskenderun Körfezine ulaşacaklarını belirten Ergin, “Bu yol, bu tünel, bu topraklara can verecek. Bu yöre göç alacak, topraklarınızın değeri artacak hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Büyükşehir konusunda da çeşitli konulara değinen Ergin, “Hatay’ın Büyükşehir olması ile yatırımlarda büyük oranda artış sağlanacak. Büyükşehir Belediyesi adından da anlaşılacağı gibi sizlere alt yapı, büyük yollar, meydan düzenlemesi ve diğer hizmetlerde yanınızda yer alacaktır. Hassa Belediyesi’nin gücü yetmediği zaman Büyükşehir Belediyesi anında yardımcı olacaktır. Büyükşehir’inde gücü yetmezse, Ankara devreye girecektir. Yani Ankara, her zaman yanınızda olacaktır” dedi.
Yapılan ziyaretler sonrasında Hassa ilçesine geçen Ergin, Hassa merkez seçim bürosu kurdelesini keserek hizmete sunarken, Ardıçlı Beldesi’nde süt toplama merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.