Başkan Bekir Altan; “Size hizmetkar olmaktan çok mutluyum”

bekir secim1
Payas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bekir Altan, Karacamii Mahallesi sakinleriyle İmar Evler Sitesi’nde bir araya geldiği toplantıda “Size hizmetkar olmaktan çok mutluyum” dedi.
Yüzlerce kişiyle bir araya gelen Başkan Altan’a vatandaşlar yoğun ilgi ve destek gösterdi. Payas Engelliler Derneği üyesi iki kişi Bekir Altan’a üzerinde “155 üye ve aileleriyle arkandayız” yazılı çiçek verdi.
Başkan Altan, yoğun kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada “Biz belediye başkanı olmak için seçilmedik. Biz sadece bu millete hizmetkar olacağız dedik. Üç dönemdir bize görev verdiniz. Biz de hep o azimle koşturduk. Yüce Mevlam mahcup ve pişman etmesin diye hem size hem kendime dua ediyorum. Sadece Allah rızası için hizmetkarlığa talibim. Bu güne kadar verdiğiniz ve vereceğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantıyı yapmasının bir sebebinin İmar Evler Sitesi’nde oturan insanların evlerinin Çağlalık Mevkiine taşınması olduğunu söyleyen Altan “Birileri benim İmar Evlerde oturanların evlerini Çağlalık Mahallesine taşıyacağımı söylemiş. Böyle bir şey olabilir mi? Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Ben sizin başkanınız, kardeşiniz olarak sizleri korumakla görevliyim. Sizin tırnağınıza değecek taş, benim yüreğimi sızlatır” şeklinde konuştu.
Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili bilgiler de veren Bekir Altan “Birileri Bekir Altan, evlerinizi, işyerlerinizi elinizden alacak diye laf çıkarmış. Bu devlet hukuk devletidir. Biz de buradaki yanlışı düzelteceğiz. Benim söylediğim Payas’ın Kentsel Dönüşümle alakalı bazı yerlerinde konutlar yapılacak. Fakat en büyük arazi rezervi Çağlalık Mevkiinde. İnsanlar Çağlalık Mevkiinde de başka yerlerinde de oturacak. Biz 5 yıl içerisinde Payas’ı isteyenlerle değiştireceğiz ve geliştireceğiz. Bu Çağlalık konusunu ucundan kırpıp berisine ekleyerek insanlar arasına fesat sokuyorlar” diye konuştu.
bekir secim4

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.