25. Vergi Haftası kutlanıyor

kaymakam vergi
Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca ve Gelir İdaresi Grup Müdür Vekili Namık Orhan ile İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Akşahin ve Denetim ve Koordinasyon Müdür Vekili Murat Soysal’dan oluşan heyet 24 Şubat – 02 Mart 2014 tarihleri arasında kutlanmakta olan “25.Vergi Haftası” münasebetiyle İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.
Haftanın önemi ve hafta süresince gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi paylaşımında bulunan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, gerek Hatay gerekse ülke genelinde hem vergi bakımından hem de ekonomi açısından İskenderun’un önemine değindi.
İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, bu tür haftaların kamuoyunu bilgilendirmek ve bilinçlendirmek adına önem arz ettiğini dile getirdi.
Vergi ödemenin toplumsal bir görev olduğunun bilincinde hareket eden tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerini ileten Kaymakam H.Hasan Özyiğit, bu manada görevlerine sahip çıkan ve görevinin gereklerini özveriyle yerine getiren vergi dairesi çalışanlarına da ayrıca teşekkür etti.
Bu anlamlı haftada gerçekleştirilen etkinliklerin topluma hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam H.Hasan Özyiğit, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca ve şahsında tüm vergi dairesi personellerini tebrik etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.