Sadullah Ergin, Arsuz köylerinde Başkan gibi karşılandı

arsuz ergin1
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, geçtiğimiz hafta sonu Arsuz köylerini ziyaret etti. Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, köy sakinleri tarafından aday olarak değil, başkan gibi karşılandı.
Köy Muhtarlarının başı çektiği karşılama törenlerinde köy sakinleri yollara çıkarak toplantının yapılacağı mekan öncesinde Ergin’in yolunu bayraklarla kestiler ve “Başkan Ergin” sloganları attılar.
Kışla, Karahüseyinli, Nergizlik, Kozaklı, Arpaderesi ve Harlısu köylerine ziyarette bulunan Ergin’e Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan, Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Sürer ile çok sayıda partili iştirak etti.
Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Sürer köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Arsuz ilçesi’nin yeni kurulacağını ve temellerinin sağlam atılması gerektiğini ifade ederek, “Arsuz AK Parti döneminde ilçe yapıldı. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. AK Parti’nin bu yörelere ne kadar kıymet verdiğini anlamamız gerek” dedi.
arsuz ergin2
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, ziyaret ettiği bütün köylerde kendisinin başkan gibi karşılanmasından dolayı teşekkür ederek, “Önce Arsuz Belediye Başkan adayımız Mehmet Sürer’i inşallah 30 Mart günü başkan olarak seçer ve o koltuğa gönderirsiniz” dedi.
Yapılan hizmetlerin devamı yolunda 30 Mart seçimlerinin önemine dikkatleri çeken Ergin, “Hizmetlerin devamı, istikrarın devamı, güvenin devamı 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere bağlıdır” dedi.
Arsuz ilçesine yeni bir barajın yapılması için Bakan Eroğlu’nun talimat verdiğini hatırlatan Ergin, “Arsuz Gönençay Barajı yapımı hayırlı uğurlu olsun. Bu baraj sayesinde ilimizde 4. baraj inşası olacak. Bu barajı sizler istediniz, bizler yapıyoruz. Hatay, AK Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımlar ile kabuk değiştirdi. Bu arada 3 yıllık her türlü gideri devlete ait olmak üzere meyveli ağaçların köylere dağıtılmasına karar verildi. Artık, çam fıstığı, ceviz, badem gibi ağaçların 3 yıllık masrafı devletten karşılanırken meyvesi ise sizlerin olacak. Keçi beslenmesi konusunda girişimler tamamlandı. Köylerimize keçi dağıtımında bulunularak hanenize ek gelir kapısı açılmış olacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.