LÜTFÜ SAVAŞ HATAY’IN BÜYÜK PROJELERİNİ TANITTI

lütfü
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda büyük Hatay’ın, büyük projelerini tanıttı.
CHP Hatay büyük şehir belediye başkan adayı Doç. Dr Lütfü Savaş proje tanıtım toplantılarının ilkini İskenderun’da ikincisini ise Antakya’da gerçekleştirdi. Görsel medya destekli projelerini tanıtan Lütfü Savaş, “Devlet’in yapması gereken projeleri devlet yapsın biz Hatay’ın asıl ihtiyacı olan projeleri iyi biliyoruz” dedi. İskenderun belediye kültür merkezinde düzenlenen proje tanıtım toplantısına CHP başkan ve milletvekilleri büyük ilgi gösterdi.
Dört yıllık dönemde Antakya’ya yapılan hizmetlerin anlatıldığı tanıtım filmi ardından ise Hatay büyük şehir belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği Hatay’ın, büyük projelerini partililerine basına ve kamuoyuna tanıttı. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyen Lütfü Savaş Hatay’ın en ücra köşelerine dahi hizmet götürebilecek bilimsel verilere dayalı projeler hazırladıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Lütfü Savaş Hatay’daki diğer belediye başkan adayları ve Milletvekilleriyle birlikte el ele poz vererek birlik beraberlik mesajı verdiler.
lütfü1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.