ERGİN, MİRİOĞLU FABRİKASINDA AÇILIŞ YAPTI

ergin fabrika
Ahmet Mirioğlu, Ali Mirioğlu ve ailesi AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’i konuk ederek, fabrikanın yeni bölümünün bina açılışını yaptılar.
İskenderun yolu üzerinde Mirioğlu Fabrikasında düzenlenen törene Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkan adayı İsmail Kimyeci, AK Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Mirioğlu ailesi ve yakınları ile çok sayıda işadamı, mahalle ve köy muhtarları katılım gösterdi.
Ahmet ve Ali Mirioğlu fabrikanın yanına yeni yapılan idari büronun açılış törenine katılım gösteren başta Sadullah Ergin olmak üzere bütün misafirlere hoş geldiklerini söyledi.
AK Parti döneminde elde edilen ekonomik istikrar ile yatırımcının önünde bulunan engellerin kalktığını hatırlatan Mirioğlu, Hatay genelinde yapılan yatırımlardan dolayı Adalet eski Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’e teşekkür etti.
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, açılış töreni öncesinde yaptığı konuşmada, 2002 yılı öncesinde yatırımcının, fabrika kurmaktan korktuğunu belirterek, parasını faiz sektöründe değerlendirdiğini kaydetti.
2002 yılı sonrasında elde edilen siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde çok yamalı bohça döneminden kurtulan işadamlarının, ufkunda büyük değişimler yaşandığını, bu değişimler sayesinde Türkiye’nin güçlendiğini ve büyüdüğünü belirtti.
Ergin, açıklamalarında şu görüşlere yer verdi; “Gençlerin, evlatlarımızın istikbalini adım adım inşa etmenin onurunu ve şerefini sizlerle beraber taşıyoruz. Hizmet siyasetinin ne olduğunu, Türkiye’ye, aziz milletimize nasıl yapılacağını göstermenin haklı onurunu paylaşıyorum sizlerle. 11 yıldır Türkiye’nin dört bir köşesine hizmet ettik. Gece gündüz demeden çalıştık. Bu eserlerimiz ve bu eserlerin şanı Türkiye’yi aştı. Allah’a şükür ki dizlerimizde derman, güç var. Bu güç, milletimin vermiş olduğu destekle oluşan bir güç. Ne olduğumuzu biliyoruz. Bu gücün neyden kaynaklandığının farkındayız. Bugüne kadar ayaklarımızı yerden kesmedik, sizlere hizmet yolunda elimizden gelen tüm imkân ve gayreti gösterdik”.
Açılıştan sonra Sadullah Ergin, Mirioğlu ailesi davete iştirak eden katılımcılarla günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.