Seyfi Dingil her yerde..

Seyfi Dingil (1)
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, dur durak bilmeden meydanlarda çalışıyor. 30 Mart tarihine günler azalırken, çalışmalarını daha da sıklaştıran Seyfi Dingil, Bekbele Beldesi’ne giderek burada vatandaşlarımızla bir araya geldi. Dingil daha sonra AK Parti heyeti ile birlikte Cumartesi Pazarına geçerek burada esnaflara hayırlı işler dilerken, vatandaşlarımızla da kucaklaştı.
İlk olarak Bekbele Beldesi’ne çıkarma yapan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, 30 Mart seçimlerinin önemine değindi. İskenderun’un bu kez mutlaka iktidarla buluşacağını kaydeden Seyfi Dingil, vatandaşlarımızdan destek istedi.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Akbağlar Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı’na geçti. Burada esnaflarla bir araya gelen Dingil, hayırlı işler, bol kazançlar diledi. Bu arada pazarda alışveriş yapan vatandaşlarımızla da görüşen Dingil’e bir hayli yoğun ilgi vardı. Esnafların da tam destek verdiği AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, “İnşallah Allah’ın izniyle 30 Mart’ta sandıktan zaferle çıkacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın! Artık İskenderun, daha yaşanılır, daha modern bir kent olacak. Bunun için sadece 30 Mart’ta sandıklarda AK Parti’ye destek vermeniz lazım. Çünkü bu kentte bizler yaşıyoruz. Geleceğimiz için AK Parti’ye oy vermeliyiz” diye konuştu.

Önceki İçerikEsnaflar bir çatı altında
Sonraki İçerikTürkiye-Suriye sınırında patlama; 12 ölü
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.