Sadullah Ergin; ‘AK Parti İskenderun’da gücüne güç katmaya devam ediyor’

sado katilim1
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, İskenderun İlçesindeki katılım töreninde havai fişekler ile karşılandı.
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, İskenderun ilçesinde düzenlenen katılım törenine iştirak ederek AK Partiye ilhak olan aile bireylerine “hoş geldiniz” dedi. Teysir Returantta Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil ve İskenderun da ikamet eden Kanat ailesi bireylerinin katılımıyla bir tören düzenlendi.
Törende ilk konuşmayı Kanat ailesi adına Hamit Kanat yaptı. Hamit Kanat, AK Parti’nin İskenderun’da başarılı olması için her türlü yardıma hazır olduklarını ve AK Parti politikalarının ilkeli, gerçekçi ve başta İskenderun olmak üzere Hatay’ı layık olduğu seviyeye çıkaracağına inandıklarını belirtti.
İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil’de katılım töreninde yaptığı konuşmada, Kanat Ailesi’nin AK Parti’ye katılmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Kanat Ailesi’nin AK Parti’ye katılması ile güçlerine güç kattıklarını ifade ederek, “Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Hepiniz hoş geldiniz. Hizmet kervanına bu saatten sonra sizler de katılmış oluyorsunuz” dedi.
sado katilim2
Bugüne kadar seçim çalışmalarında hep yapılan hizmetleri, yatırımları söylediklerini ifade eden Ergin, “Bizim yaptıklarımıza başkanlarının hayali yetişemez. Milletimiz yaptığımız eserleri tek tek görüyor ve bu doğrultuda desteklerini esirgemiyor. İskenderun’un en önemli sorunlarından biri olan Arıtma Tesisleri yakın zamanda hizmete girerek İskenderunlu hemşehrilerimin içme suyu problemini çözmüş olacağız. Yapılan üç baraj, şehir hastaneleri ve İskenderun İlçesine adı ile kazandırılacak bir Teknik Üniversite, Radar mevkisine yapılacak yamaç paraşütü, teleferik projesi, seyir terası, kadınlara, yaşlılara yönelik sosyal projeler, metrobüs, hafif raylı trenler, göletler, Kurvaziyer Limanı, yat limanı ve tersanenin yanı sıra en önemlisi Amanos Tüneli projesi ile İskenderun ilçesi, Kilis, Gaziantep ve Ş.Urfa’ya kadar hitap edecek, istihdamın merkezi olacak. Bu projeler İskenderun ve Hatay’ın geleceğini kurtaracak projeler” dedi.
Geçtiğimiz 14 Şubat tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun geldiğini ve 14 Tesisin temelinin atıldığını hatırlatan Ergin, “Temel atma projelerinin yanı sıra göletlerin, derelerin ıslahı yapılmak üzere toplam 40 projenin yapılması hususunda gerekli talimatlar verildi ve ihalesine çıkılıyor” dedi.
Hatay genelinde yapılan hizmetlerin bir bölümünün, geçmiş dönemlerde 10-20 yılda bir ancak yapılacağının altını çizen Ergin, “Geçmiş dönemde kim bu memlekette taş üstüne taş koymuşsa ellerine sağlık. AK Parti olarak Hatay’ın kalkınması için projelerimizi ortaya koyduk. Ve 11 yıl zarfında boş durmayarak Hatay’a lazım olan alt yapı yatırımlarını yaptık. Artık üst yapı yatırımlarına geçmek üzere sizlerden dua ve vekalet istiyoruz” dedi.
Konuşmaların sonunda Kanat Ailesi adına Hüseyin Kanat, AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’e tespih hediye etti.
Katılım töreni sonrasında üzerinde Sadullah Ergin ve Hatay’a bugüne kadar yapılan projelerin resimleri bulunan yaş pasta kesildi ve konuklara ikram edildi.
sado katilim3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.