Mehmet Dönmez, sahada sıkı çalışıyor; “AK Parti’yi Hatay’da iktidara taşıyacağız”

mehmet Dönmez
AK Parti İskenderun 1. sıra belediye meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez, AK Parti’nin Büyükşehir’de ve İskenderun’da seçim kazanması için elinden gelen tüm imkan ve gayretleri gösteriyor. Dönmez, aday adaylığı sürecinde fark yaratan ve iz bırakan seçim çalışmalarını sürdürürken, partili-partisiz herkesin takdirini kazandı.
AK Parti’den İskenderun Belediye Başkan aday adayı olan, ancak seçilemeyen Mehmet Dönmez, yine sahalara döndü. Toplantılarında kendi adaylığından çok partisinin seçim kazanması için çalıştığı söyleyen Dönmez, bu sözünü yine vatandaşla buluşmalarına devam ederek tescilledi. AK Parti’den İskenderun 1. sıra belediye meclis üyesi adayı olan Mehmet Dönmez, geçtiğimiz hafta sonu Yıldırımtepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Dönmez’i kalabalık mahalle topluluğu sıcak samimiyet ve ilgiyle karşıladı.
Bu ülkenin 2000’li yıllar öncesinde çok zorluk ve sıkıntı çektiğini kaydeden Mehmet Dönmez, “Şükürler olsun ki; artık o karanlık günler 2002’de AK Parti iktidarıyla bitti. Ülkemize güven, istikrar ve huzur geldi. Ülkesine ve milletine gönülden bağlı olan bir Başbakanımız ve onun ekibi var. Her seçimde insanımızın teveccühüyle sandıktan daha güçlü çıktı. Şimdi ise önümüzde 30 Mart yerel seçimleri var. İstikrarın, güvenin ve huzuru devam etmesi için AK Parti’ye destek olmalıyız. Allah’ın izniyle İskenderun’da Seyfi Dingil’i Büyükşehir’de ise Adalet Eski Bakanımız Sadullah Ergin’i Başkanlık koltuğuna getirerek artık geleceğimizi garanti altına alacağız. Çünkü İskenderun her şeyin en iyisine, en güzeline layık. AK Parti iktidarıyla İskenderunumuzu gelinlik kızın çeyizi gibi süsleyeceğiz” diye konuştu.
mehmet Dönmez (2)

Önceki İçerikVali Oduncu Payas’ın tarihi ve kültürel zenginliklerine hayran kaldı
Sonraki İçerikSadullah Ergin ‘PAŞA’lar gibi ağırlandı!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.