Ali Ağaoğlu AHM Port City projesini ‘mükemmel’ buldu

agaoglu2
İskenderun’da yapımına başlanan AHM Port City’nin ortakları Ali Tekten ve Mahir Taner, konut sektörüyle ilgili bilgi alışverişi yapmak üzere Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na ziyarette bulundu.
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ‘Kardeş Proje’ diye tabir ettiği AHM Port City projesini inceledi ve en kısa sürede AHM Port City’i ziyaret edeceğini belirtti.
Ali Ağaoğlu; AHM Port City’nin projesini incelerken, ‘mükemmel’ bulduğunu söyledi. İskenderun’da böylesine güzel bir yaşam merkezinin konuşlanacak olmasını ‘etkileyici’ bulan Ağaoğlu, başarılı işadamları Ali Tekten ve Mahir Taner’i bu özel girişimlerinden ötürü kutladı. Ağaoğlu, “İskenderun’un ekonomik gücü ortada. Bizim de ilgimizi çekiyor. AHM Port City’i çok başarılı buldum” ifadelerini kullandı.
Ali Tekten ise, Ağaoğlu’na proje hakkında bilgi verdi, mevcut bilgi ve becerilerini ortaya koyduklarını aktardı. Tekten, Ağaoğlu’nu İskenderun’da ağırlamaktan ötürü mutluluk duyacaklarını aktardı. Ali Aağaoğlu da, en kısa sürede AHM Port City’i ziyaret edeceğini belirtti.
Bu arada, görüşmede hazır bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirhan ise, “İskenderun, ortadoğuya açılan kapıdır. Körfez’in cazibesini İskenderun’a çekmeniz mümkün. Ancak, bir an önce bürokratik engeller kaldırılmalı, uçak seferleri arttırılmalı ve yabancıların oturum süreleri düzenlenmeli” diye konuştu.
Görüşme, hoş sohbet ortamında devam etti.
agaoglu1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.