‘Etkili iletişimin temelinde bireyin kendisine olan güveni yatar’

SANYO DIGITAL CAMERA
İskenderun Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunu’nun 105/A maddesi gereğince Denetimli Serbestlik Tedbiri uygulanmasına karar verilen hükümlülere yönelik, İskenderun Adalet Sarayı Konferans Salonu’nda ‘Aile İçi İletişim’ konulu seminer düzenlendi.
Seminere; İskenderun Cumhuriyet Savcısı Zeynel Abidin Ulu, İskenderun Denetimli Serbestlik Müdürü Ferudun Kaymak, İskenderun Denetimli Serbestlik Personeli ve 85 hükümlü katıldı.
Seminere İskenderun Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde görevli Öğretmen Ali Kekeç konuşmacı olarak katıldı. Katılımcılara, aile içi iletişim konusunda bilgi veren Kekeç, ‘Etkili iletişimin’ temelinde bireyin kendisini tanımasının, kendi değerlerinin ve tutumlarının farkında olmasının ve kendine güvenin yattığını belirtti. Kekeç ayrıca, çocuğun zeka ve kişilik gelişiminin temelinde annenin ve babanın davranışlarının, birbirlerine olan davranış ve tutumları ile çocuklarına gösterdikleri ilgi ve davranış biçimlerinin önemli olduğunu hatırlattı.
Sunumun ardından, katılımcıların merak edilen konular hakkında soruları cevaplandırıldı. Katılımcılar da memnuniyetlerini ve sunumun çok verimli olduğunu belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.