SEYFİ DİNGİL KARAYILAN’DA COŞKUYLA KARŞILANDI

seyfi karayilan1
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, beraberindeki partililerle birlikte seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Karayılan’da düzenlenen ev toplantılarında büyük bir coşkuyla karşılanan Seyfi Dingil, “Kimse merak etmesin. İskenderun Şehir Pamir Caddesi’ne ne hizmet gidecekse aynı hizmeti beldelerdeki mahallelere de götüreceğiz” dedi.

‘İŞSİZ İNSAN BIRAKMAYACAĞIZ’
Seyfi Dingil, bölgede işsiz insan bırakmayacaklarını belirterek, “Koordineli, planlı ve programlı olarak daha çağdaş, modern bir İskenderun için çalışacağım. İlçenin görünümünü tamamen değiştirme iddiasındayım. Yeni baştan bir İskenderun için çalışacağız ve güzel işlere imza atacağız. İskenderun 30 Mart’ta makûs tarihi yenecek” ifadelerini kullandı.
seyfi karayilan2
İSKENDERUN’UN KADERİ DEĞİŞİYOR
İskenderun’u Türkiye’nin en güzel ilk beş ilçesi arasına sokacaklarını ifade eden Seyfi Dingil, ”Gerçekleştireceğimiz projeler ile İskenderun çağ atlayacak. Fakir fukaranın yanında olacağız. Toplu konut projeleri ile birçok yardıma muhtaç kişi ev sahibi olacak. Biz verdiğimiz sözleri tutarız. Başkaları gibi yalan dolan söylemeyiz. İskenderun’un kaderini gelin hep birlikte değiştirelim” şeklinde konuştu.
Düzenlenen toplantılara katılan vatandaşlar ise Seyfi Dingil’e başkan olduğu zaman rahatlıkla ulaşabileceklerini belirterek, ”Seyfi Bey bu bölgenin insanı olması bizler için bir avantaj. Çünkü kendisi buraları çok iyi biliyor. Bizi çok iyi anlayacak halkın içerisinden gelen bir abimiz. Kendisini canı gönülden destekliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Önceki İçerikMüftü Taştan İTSO yönetimini ziyaret etti
Sonraki İçerikOrtodoks Cemaatinden açıklama: “Tüm partilerimize ve değerli adaylarına eşit mesafedeyiz”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.