SEYFİ DİNGİL; “HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK”

gezi seyfi
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, 30 Mart’ın İskenderun için bir milat olacağını belirtti. Seyfi Dingil, çalışma programı kapsamında, Özel İkem koleji, Bayır Bucak Türkleri Derneği, Makine Mühendisleri Odası, Muhasebeciler Odası’na ziyarette bulundu.

‘BELEDİYECİLİĞİ YOL KALDIRIM İŞİNDEN ÇIKARTACAĞIZ’
Belediyeciliği yol kaldırım işinden çıkartacaklarını belirten Seyfi Dingil, “Yol kaldırım belediyeciliği 70 yıl önceki belediyecilik anlayışıdır. Günümüzde artık sosyal belediyecilik anlayışı hâkim olmuştur. Çağı yakalayan çağın hizmetlerini milletin hizmetine sunan bir program ile yola çıktı. Bu çerçevede toplumun her kesimine hizmet götüreceğiz” dedi.
gezi seyfi2
‘SORUNLAR GÜNLER SONRA DEĞİL ANINDA ÇÖZÜLECEK’
Seyfi Dingil, “İskenderun’da eğitimden sağlığa, ulaşımdan, ekonomiye kadar bir alanda hayatını canlandıracak projelerimiz var. Toplumun her kesimine yönelik projelerimiz var. Bunların ayrıntılarını ilerleyen günlerde açıklayacağız. İskenderun’da yaşayan her bir vatandaş “benimde bir belediyem var. Sorunlar günler sonra değil anında çözülecek” ifadelerini kullandı.
İkem Koleji Müdürü Levent Yılmaz,Dernek Başkanı Levent Yılmaz ve oda başkanları ise Seyfi Dingil’e çıkmış olduğu hizmet yolunda başarılar dilediler.

Önceki İçerikOrtodoks Cemaatinden açıklama: “Tüm partilerimize ve değerli adaylarına eşit mesafedeyiz”
Sonraki İçerikBaşkan Bekir Altan’la Metin Önde kol kola; ‘Her zaman yanınızdayım’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.