Ergin, güllerle karşılandı!

ergin gül3
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Antakya Cumhuriyet Caddesi esnafını gezerek, esnafla bol bol sohbet etti fikir alış verişinde bulundu. Cumhuriyet Caddesi sakinleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’i güllerle karşıladı.
Ergin esnaf ziyaretinin yanı sıra kaldırımda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti hal hatır sordu. Cumhuriyet Caddesi esnafı ziyareti sırasında AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’e Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz, Antakya Kunduracılar Çarşısı Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Gürbüz, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.
Ergin, Cumhuriyet Caddesi esnafına hayırlı işler, bereketli kazançlar dileğinde bulunurken hediye olarak çam fidesi verdi.
Cumhuriyet Caddesi esnafı yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederlerken, “30 Mart tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda Adalet eski Bakanımız Sadullah Ergin’i görmekten büyük mutluluk duyacağız. İnşallah mutlu sona siz kavuşursunuz. Gönlümüz sizinle” dediler.
Ergin’in, Hatay için imkânların üstünde bir performans sergilediğini ifade eden Cumhuriyet Caddesi sakinleri, “Hatay, Hatay olalı böyle biz hizmet ile karşılaşmadı. Allah sizden razı olsun. Havaalanı, barajlar, bölünmüş duble yollar sayın Ergin’in sayesinde yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bu hizmetlerin devamını istiyoruz. Sizin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmanız, Hatay için bulunmaz bir fırsattır, nimettir” dediler.
Yapılan ziyarette, vatandaşlar Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’le günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Önceki İçerikTuran Bozkurt; “Ekibimiz hazır hizmet için geliyoruz”
Sonraki İçerikBaşkan Altan’dan çocuklara boyama kitabı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.