İKEM geleneği bozmadı!

ikem yüzme
Özel İKEM Ortaokulu Bayan Yüzme Takımı, İl genelinde düzenlenen yüzme müsabakalarında Hatay Şampiyonu oldu. Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen ortaokullar arası Hatay Yüzme İl Birinciliği müsabakalarına katılan Özel İKEM Ortaokulu, Bayan yüzme takımı halinde yine Hatay Şampiyonu oldu.
7 yıldır yapılan yüzme müsabakalarında İKEM Koleji yine üst üste Hatay Şampiyonu olma başarısını gösterdi. İKEM Koleji beden eğitimi ve yüzme hocaları Murat Kaptanoğlu, bu başarıların tesadüf olmadığını belirterek, “Son aldığımız şampiyonlukla bunu kanıtlamış olduk. Özel İKEM Ortaokulu bayan yüzme takımı sporcuları, mayıs ayında Marmaris’te düzenlenecek olan Türkiye Ortaokullar arası yüzme şampiyonluğuna katılma hakkı kazanarak Hatay’ı onurlandırmak için mücadele edecekler” dedi.
İKEM Koleji Kurucu Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz ise konuşmasında ekibin başarısıyla gurur duyduğunu ifade ederek, “Eğitimdeki ve basketboldaki başarılarımıza yüzme dalıyla bir halka daha ekledik. Bu şampiyonluk serisi kolay kolay kırılacak bir başarı değildir. Başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimize ve yüzme takımımızı çalıştıran beden eğitimi öğretmenimiz Murat Kaptanoğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
ikem yüzme1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.