Yaşar Toksoy, ‘Vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür’

yasar toksoy1
MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Yaşar Toksoy, seçime sayılı günler kala ‘Gönül Seferberliği’ istişare toplantısı düzenledi. MHP Dörtyol Seçim İrtibat ve Koordinasyon Merkezinde Dörtyol Belediye Başkan Adayı Yaşar Toksoy, Dörtyol MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Ülkü Ocakları yöneticileri ile ve sorumluluk hisseden vatandaşlarla bir araya gelerek ‘Gönül Seferberliği’ toplantısı yoğun katılımlar ile gerçekleşti.
Kuzuculu Belediye Başkanı ve Dörtyol Belediye Başkan Adayı Yaşar Toksoy konuşmasında ‘Emanete sahip çıkmak imanın ta kendisidir” vurgusu yaparak “ihtirasa, egolara, fitneye ve fesat odaklara” fırsat verilmemesini dikkat çekerek Yaşar Toksoy konuşmalarına şu şekilde devam etti;
“Değerli gönül dostlarım, kıymetli kardeşlerimiz ve büyüklerimiz, Dörtyol milli mücadele ilk kurşunun atıldığı milli ve manevi değerlerimizin en üst seviyede yaşandığı ve yaşatılmak istendiği içerisinde çok gözde, çok mükemmel ve sahip çıkılması gereken bir ilçede yaşıyoruz.
Dörtyol sıradan bir ilçe değil! Dörtyol ismi sıradan değil, Dörtyol sıradan bir konumda olmadı. 45 yıllık Milliyetçi hareketin mücadelesinde Dörtyol için en üst seviyesinde her zaman her seçim döneminde yerel ve genel seçimlerde bütün arkadaşlarımız ile sizlerin gönül birliği içerisinde ortaya konmuş olup bu mücadelemiz bugünlere kadar taşınmıştır.
2009 seçimleri Milliyetçi Hareket Partisinin Dörtyol’da yeniden yerel iktidarı ve 2014 30 Mart Mahalli ve İdareler seçimlerin son kritik kavşağına geldik. Bir ve beraberliğimizi her noktasında tecelli ettiğini ortaya koyduğumuz sürece ihtirasa kapılmadan, şişen egoların ihtirası olmadan bir ve beraberliğimizi çok samimi duygularla her ortamda oturup konuştuğumuzda Türkiye’nin mesellerini, Dörtyol’un meselelerini her alanda anlatarak 30 Mart’a dönük siz gönül seferberliği dostlarım büyüklerim ile fikir birliği kurmak istiyoruz. Bu düşüncelerle ‘Emanete sahip çıkmak iman etmenin ta kendisidir’ arkadaşlar! Bu emanet nedir? Türk Milletinin varlığı, Dörtyol’daki vatan sevdalılarının Dörtyol’a sahip çıkmanın bir düşüncesinden kaynaklandığından düşünüyoruz.
Biz egolarımızı, ihtiraslarımızı, şahsi beklentilerimizi, hissi beklentilerimizi ve duygusal beklentilerimizi bir kenara koymadığımız sürece bu başarıya ciddi mana da ve sağlıklı imza atmamız mümkün olmadığını düşünüyorum. Değerli gönül seferberliği dostlarım, çünkü bazı şeylere mecburuz! Dörtyol’da yeniden Milliyetçi Hareketin yerel iktidarı olması lazım! Dörtyol’da yeniden iktidar olması için daha mükemmel bir yapı, daha mükemmel bir birliktelik, daha samimi bir duruş ve dik duruş ile hem fikir halinde bu mücadeleyi birlikte yürütme mecburiyetlerimiz olduğunu düşünüyorum.
Dörtyol Belediye Başkan Adayı Yaşar Toksoy, “Vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdi” diyerek sözlerine son verdi. Toplantı, toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.