SEYFİ DİNGİL: ‘İŞSİZ İNSAN BIRAKMAYACAĞIZ’

seyfi1
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun Kızılay Derneği, Hassalılar Derneği ve Hal Pazarı esnafını ziyaret etti.
İskenderun’un artık yalana doyduğunu ifade eden Seyfi Dingil, “Bizde yalan dolan olmaz. Ne söz verdiysek yerine getireceğiz. İskenderun son beş yılını yine boşuna geçirmiş, Yol, su, kaldırım işleri ile 5 yıl harcanmıştır. İskenderun’umuzu sizlerle birlikte kalkınan, gelişen, işsizliğin olmadığı, yüzü gülen insanların şehri yapacağız” dedi.

‘SEYFİ BEY İDEAL BİR ADAY’
Kızılay Derneği Başkanı Ümit Günay ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seyfi Bey İskenderun’un için ideal bir aday oldu. Halk bunu takdirle karşıladı. Çalışmalarını takdirle izliyoruz. İnşallah onu belediye Başkanı olarak görürüz. Kızılay’ın yapacağı çalışmalarda desteklerini bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Hassalılar Dernek Başkanı Mehmet Çolak ise, Seyfi Dingil’in belediyecilikten gelme bir aday olmasının İskenderun için bir şans olduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi. Hal pazarı esnafı da Seyfi Dingil’in İskenderun’u iyi tanıyor olmasının sorunların çözümünü kolaylaştıracağını belirterek, ‘Allah hayırlı uğurlu etsin’ şeklinde görüş beyan ettiler.

Önceki İçerikKaymakam Özyiğit; ‘Sürecin saygı ve hoşgörü içerisinde ilerlemesinden memnunuz’
Sonraki İçerikNail Olpak; “Özel sektör piyasaya güveniyor”‏
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.