250 kişilik ‘sessiz çoğunluk’ AK Parti dedi!

akparti katilim
İskenderun’da farklı mahallelerde yaşayan 250 aile temsilcisi AK Parti İskenderun ilçe teşkilatında düzenlenen törenle partiye katıldı.
AK Parti’ye katılanlara teşekkür eden İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, “Bundan sonra inşallah omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 250 ailenin reisi buradaydı. Çalışmalarımız devam ediyor. Namus ve şeref sözü veriyorum her kese her kesime eşit hizmet götüreceğiz. Seçim satına girildi. Dedikodulara inanmayın. Beni tanıyan herkes bilir. 30 Mart şimdiden hayırlı olsun” dedi.
Bu sırada bir grup genç, “İskenderun seninle gurur duyuyor, Dik dur eğilme bu gençlik seninle” şeklinde slogan attı.
İlçe Başkanı İbrahim Yaran ise AK Parti’ye her gün onlarca kişinin gelip üye olduğunu belirterek, başta Büyükşehir ve İskenderun olmak üzere tüm belediyeleri alıp hizmet belediyeciğini getireceklerini söyledi. Düzenlenen toplantıda katılan aile temsilcileri adına bir konuşma yapan Reşat Çağlar ve Ömer Keleş ise Artık İskenderun’un iktidarla buluşma zamanının geldiğini belirterek, “AK Parti’den yapılan bu çağrılara kayıtsız kalamazdık. Duyarlı vatandaşlar bir araya geldik, toplantı yaptık. Alınan karar gereği, kentimiz için çocuklarımızın geleceği için Seyfi Dingil’e dolayısı ile Ak Parti’ye destek vermek kararı aldık” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından katılımcılara rozetleri takıldı.
akparti katilim1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.