THY’nin CIP Salonu Hatay Havalimanı’nda Hizmete Girdi

havaalani

 
Hatay Havalimanı’nda Türk Hava Yolları’nın (THY) mozaik desenli yolcu salonu, düzenlenen törenle hizmete girdi.

CIP salonu açılışında konuşma yapan THY Yurtiçi Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat, “Uçuş noktaları artarken hizmet kalitemizden taviz vermeden hizmet kalitemizi üst noktalara çıkarmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.

“Yolcularımız bizler için velinimettir” diyen Polat, “Yolcularımızın kıymetini iyi biliyoruz büyümeyle beraber hizmet kalitemizi de üst noktalara çıkarmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz” diye konuştu.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ise yaptığı konuşmada, “6 sene önce açılan Hatay Havaalanı’nın geldiği nokta bizim için gurur verici. THY’nin ilimize yaptığı hizmetler hem gurur ve keyif verici hem de ulusal ve uluslararası düzeyde verdiği hizmetler göğsümüzü kabartacak kadar kalitelidir” dedi.

THY’nin ülkelere uçuş yapan havayolu şirketi olarak dünyada birinci sırada olduğunu belirten Vali Lekesiz, “THY’nin başarıları ülke olarak bizlere gurur veriyor” diye konuştu. Konuşmaların ardından Hatay’a özgü mozaik desenlerinin yer aldığı “Turkish Airlines Lounge Hatay”ın açılışı törene katılanlar tarafından yapılarak hizmete girdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.