İTSO Yönetimi Dörtyol Ticaret Odası’nı ziyaret etti

itso dortyol

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetim kurulu üyeleri, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Dörtyol Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Erol Erhan, Başkan vekili Ercan Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ertunç, Hacı Dede Tokgöz, Ayhan Özeren, Ahmet Şahin Hasanoğlu ve Dörtyol  Ticaret Odası Genel Sekreteri Ahmet Karapür, İTSO yönetimini ağırladılar.

Geçtiğimiz aylarda İTSO yönetimine hayırlı olsun ziyaretine gelen Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine iadeyi ziyaretti bulunan İTSO üyeleri, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni binasını da inceleme ve bölgesel işbirliği konularında görüşme fırsatı buldular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İskenderun ve Dörtyol ekonomisi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay, “Şehrimizde özellikle narenciye sektörü gelişiyor. Ticaret Odası olarak bizlerde şehrimizdeki ekonomik gelişmeleri yakından takip ediyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Yönetim olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İskenderun hızla gelişen metropol bir şehir. Şehrimiz bilindiği gibi sanayi ve liman şehri, Bizler İTSO olarak İskenderun için önemli projeler üretmenin ve şehrimize faydalı işler yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda fırsat buldukça iadeyi ziyaretlerde bulunmaya çalışıyoruz. Kardeş kuruluşumuz olan Dörtyol Ticaret Odası’nı da yönetimimiz ile birlikte ziyaret etmek ve bölgesel işbirliği konularında görüş alış verişinde bulunmak  istedik” şeklinde konuştu.

Ziyarette ayrıca Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay günün anısına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a Dörtyol’un adeta simgesi olan narenciye fotoğrafının yer aldığı plaketi hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.