BİLGEHAN AKSOY; ‘HALKA HİZMET GEREKLİLİK, HALKIN RIZASINI ALMAK YETERLİLİKTİR’

bilgehan

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy, büyük bir ilgi ve tezahüratlarla karşılandığı Yeşilköy Beldesi’nde gerçekleştirilen mitingde coşkulu bir kalabalığa seslendi.

Dörtyol’un Yeşilköy Beldesi’ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde Yeşilköy Belediye Meclis Üyesi Halit Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen mahalle toplantısına; AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy’un yanı sıra, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz, Yeşilköy Belediye Başkan Vekili Kahraman Kıymacı, AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeşilköy Temsilcisi Necati Sayar ve teşkilat mensupları ile birlikte coşkulu bir kalabalık eşlik etti.

Yeşilköy Belediye Meclis Üyesi Halit Yıldız’ın gerçekleştirdiği açılış konuşmasının ardından AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz ve Yeşilköy Belediye Başkan Vekili Kahraman Kıymacı da coşkulu kalabalığa bir selamlama konuşması yaptılar.

Yeşilköy’de gerçekleşen mahalle mitinginde coşkulu kalabalığın yoğun tezahüratları eşliğinde kürsüye gelen AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy konuşmasında;  “Dörtyol bizim için candır, Dörtyol bizim için aşktır. Yeşilin ve mavinin her tonunun sevgiyle, muhabbetle harmanlandığı, düğünü, derneği, matemi ve cenazesi ile sevinçleri ortak yaşayan, komşusunun kederini acısı sayan her insanımızın kaybolmaya yüz tutmuş değerleri bizzat yaşadığı ve yaşattığı, dayanışma ruhunun, kardeşlik, birlik ve beraberlik şuurunun simgesi olan bu güzel ilçemizin her bir ferdi hizmetlerin en güzeline, en iyisine layıktır. Bizim siyaset anlayışımızın odağında; ayrışma, ayrıştırma yoktur. Bizim siyaset anlayışımızın odağında insanları ideolojik söylemlerle kategorize eden, kamplara ayıran bir vizyon yoktur. Bizim siyasetimizin merkezinde  insan vardır, insana hizmet vardır. Zira devleti var kılan halktır. Onun içindir ki biz “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın dedik” ifadelerine yer verdi.

Halkın teveccühü ile göreve gelen ve halktan vekâleti alanların her zaman sorumluluk şuuru ile hareket etmesi gerektiğini ifade eden Aksoy, “Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde insanımızın duyan kulağı, gören gözü, konuşan dili ve tutan eli olma sorumluluğu vardır. İnsanımızın hangi sıkıntısında olursa olsun bir anlık mesafe ve anında ulaşacağı el olmanın, insanımızın ne istediğini bilerek hizmetlere ortak kanaatler ve istişare ile şekil vermenin yükümlülüğünü hissettik ve hissediyoruz. Halka hizmet gereklilik, halkın rızasını almak ve gönlünü kazanmak da yeterliliktir. Biz hem belediyecilik hizmetleri kapsamında gerekli olan alt yapı ve üst yapı yatırımlarını gerçekleştirmeyi ve hem de iyi gününde de, kötü gününde de insanımızın her anında yanında olabilmeyi şiar edindik. AK Parti Belediyeciliği vatandaşımızın her an ulaşabileceği bir el olabilmek üzerine inşa edilmiştir. Bu belediyecilikte halka kaliteli hizmet sunmak, halkın gönlünü almak için disiplinli, özverili, adil, şeffaf, özgün ve ekip ruhuna dayalı bir organizasyon vardır. Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde parti rozetini bir tarafa bırakmak suretiyle kendine oy veren ya da vermeyen bütün vatandaşlarımızı kucaklamak, bütün vatandaşlarımızı kapsayan hizmetler sunmak gibi bir misyonumuz vardır” dedi.

bilgehan1

“Bugünü dününe denk olan ziyandadır” ölçüsü içerisinde hareket ettiklerini ifade eden Aksoy; “Kim bu millet için, insanımızın mutluluğu için taş üstüne taş koydu ise Allah ondan ebeden razı olsun. Şimdi ki Dörtyol Belediye Başkanımızın ve daha önceki belediye başkanlarımızın ortaya koyduğu güzel hizmetleri katlayan yeni bir hizmet silsilesi içerisinde ilçemizin çehresini değiştirmek ve insanımızın yüzünü güldürmek lazım gelir. Dün konulan güzel hizmetleri, bugün daha da güzel hizmetlerle katlamanın ve insanımızın içinde yaşamakla mutlu olduğu, kendini huzurlu hissettiği, gurur duyduğu bir marka şehir inşa etmenin arzusundayız. Bu gaye ile 33 tespih tanesi kıymetinde 33 proje hazırladık” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.