Yusuf Civelek; ‘Halkımıza hizmet için çalıştık’

erol yusuf1

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulundu.

Ziyarette, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun Belediye Meclis Üyesi Erol Akın ve yönetimi, altyapı çalışması, esnafa duyarlı yaklaşımından dolayı Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Oda Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Erol Akın, “Sizinle siyasi birlikteliğimiz oldu, sizden yana kırılmadım. Her ne kadar muhalefet partisinden meclis üyesi görevi olsak da, sizden yana kırılmadım, umarım kırmamış, üzmemişizdir. İyi bir diyalog içinde çalıştık. Bundan dolayı çok hoşnutum. Çok teşekkür ederim” dedi.

Esnafların sorunlarının karşılıklı diyalogla ve anlayışla çözüldüğünü ifade eden Oda Başkanı Erol Akın, “Esnafım adına teşekkür ederim size. Bundan sonra halkımız tekrar belediye başkanlığını tevdi ederlerse aynı samimiyetle çalışacağımıza eminim. Sadece oda başkanı olacağım” diye konuştu.

Esnafın sorunlarının giderilmesinde, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Kaya’nın çok katkısı olduğu belirtilerek, teşekkür edildi.

Bazı oda başkanları ve partililerin de katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “2009’da göreve başladık, birlikte çok güzel günler geçirdik. Yaptığımız bütün işler halkın ihtiyacına dönük olduğu için halkın yaşamını kolaylaştırıcı, halkın mutluluğuna yönelik kararlar olduğu için aramızda hiçbir görüş farkı olmadı. Zaten milletvekilliği ve belediye başkanlığı çok farklıdır. Ben CHP’nden seçilmiş belediye başkanıyım, onur duyuyorum ama zaten parti programımızda da sosyal belediyecilik vardır. Herkese eşit, adil davranacaksınız. Biz de bu bilinçle çalıştık. Size de, tüm meclis üyelerimize de teşekkür ederim. Halkımız hizmete oy vermiştir. Önemli olan geleceğimiz olan çocuklarımıza bir şeyler bırakmaktır. Yaptığımız projeler günü birlik değil, bundan sonraki 50 yıllara dönük proje ve çalışmalardır. Altyapı hazinedir. İskenderun’un altyapısı tamamlandı” dedi.

Ziyarette, odanın bir yönetim kurulu üyesi de, “Beş yıl önce sizi tebriğe geldiğimizde yönetim kurulu olarak biz Belediye Başkanımızın arkasındayız. Esnaflarla ilgili size ne söylüyor, ne talep ediyorsa doğruluğuna inanın artniyet aramayın dedik. Haklı çıktık” dedi.

Ziyaret, sohbet ortamında sürdü.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.