Seyfi Dingil yoğun mesaide!

seyfi gezii2

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti ilçe teşkilat üyeleriyle birlikte gün içerisinde STK’ları ziyaret eden AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil; sağlık sektörünü de unutmadı. İskenderun Devlet Hastanesi, Özel Palmiye Hastanesi ve esnaf odalarını ziyaret eden Seyfi Dingil, ayrıca Cırtıman Köyü, Çankaya, Şahin Tepesi ve Meydan mahallesinde de vatandaşlarla görüştü, sohbet etti.

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve parti yönetim kurulu üyeleri ilk olarak ev toplantılarıyla vatandaşın hal hatırını soruyor. İskenderun’a yapılacak hizmetleri anlatıyor.

Seyfi Dingil’in yanında olduklarını aktaran mahalle sakinleri, “Seyfi Bey’i yıllardır tanırız. Beyefendi, düzgün ve bizden biri. Kendilerine desteğimiz sonsuz” diye konuştular.

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil daha sonra gün içinde balıkçı pazarı ve sebze halini gezdi. Burada esnafla görüşen Seyfi Dingil ‘hayırlı kazançlar’ diledi.

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil daha sonra, İskenderun Devlet Hastanesi Genel Koordinatörü Veysel Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu. Yıldırım’la sohbet eden Seyfi Dingil, projelerinin hazır olduğunu ve İskenderun halkına hizmet etmeye talip olduğunu belirtti. Burada hastalara acil şifalar dileyen Seyfi Dingil, Devlet Hastanesi’nden sonra Özel Palmiye Hastanesi’ne geçti.

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan Seyfi Dingil, sağlık sektöründeki başarılı çalışmalarından ve yatırımlarından ötürü Kirmit Ailesi’ne ve Başhekim Yılmaz Şahutoğlu’na teşekkür etti. Seyfi Dingil, “Yeni bir seçim sürecine girdik. Allah yardımcımız olsun, Siyasi iktidarın gücü ile birlikte İskenderun’a çok büyük hizmetler etmek istiyoruz. Kente katma değer katacak, istihdama katkı sağlayacak çalışmalarımız için alt yapımızı oluşturduk. Bu kenti çok iyi tanıyorum. İnsanları ayrıştırmadan, hangi dinden, hangi dilden ve ırktan olursa olsun  tüm halkımızla birlikte İskenderun’u yönetmek için bu göreve talip oldum. İskenderun’u Türkiye”nin ilk 5 şehri arasına geçirmek için projelerimiz hazır. Bu projelerimizi önümüzdeki günlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katılımları ile halkımıza sunacağız. Hep birlikte İskenderun’a hizmet etmemiz gerektiğine inanıyorum ve 30 Mart seçimlerinin tarihi bir fırsat olduğunu da belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, daha sonra esnaf odalarının başkanlarıyla bir araya geldi.

Önceki İçerikBAŞKAN SAVAŞ HAFEM’İ ZİYARET ETTİ
Sonraki İçerikYusuf Civelek Gürsel’de; ‘Az zamanda çok iş yaptık’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.