Özel İKEM Koleji’nde Yabancı Dil Eğitimi

ikem kamp

Özel İKEM Koleji, güçlü eğitim-öğretim kadrosuyla ve çağa ayak uyduran sistemiyle fark yaratmaya devam ediyor. Yabancı dil öğrenimine verdiği önem ve yeni çalışmalar, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

3-7 Şubat 2014 tarihlerinde Özel İKEM Koleji’nde gerçekleştirilen “Kış Kampı” başarılı bir şekilde tamamlandı. Okul Kampüsünde gerçekleşen programda, akıl ve zeka oyunları, takım oyunları, ‘küçük şefler mutfakta’ saatleri, sanatsal çalışmalar ve uluslar arası kültürler dersleri ile öğrenciler yarıyıl tatilini verim alarak tamamladılar. Ders ve aktivitelerin yanı sıra Gaziantep’e düzenlenen gezi ile öğrenciler Zeugma Mozaik Müzesi, Oyuncak Müzesi, Atatürk Anı Müzesi, Planetaryum- Gaziantep Bilim Merkezi ve Gezegen Evi’nde eğlenerek öğrenmeye devam ettiler.

İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’nden getirilen oyunlarla ve takım çalışmalarıyla gerçekleşen program tamamen İngilizce olarak uygulandı. 7-12 yaş grubu için özel olarak tasarlanan program, Amerikalı öğretmenler tarafından gerçekleştirildi.

 

EĞLENEREK ÖĞRENME

Kış Kampı programına katılan öğrencilerden Barış Ceyhan, bütün oyunları çok sevdiğini ve kamp süresince öğrendiği en önemli şeyin ”grup çalışması” olduğunu belirtti. Öğrencilerden Melek Akköprü ise eğlenerek öğrendiğini ve programın bitmemesini istediğini ekledi. Cemre Sağır ” Ben Kış Kampı’nda çok eğlendim. Şimdi okulun değerini anladım. Bu kampta İngilizcem çok gelişti, teşekkür ederim.” dedi. Velilerden olumlu dönüşler alan Özel İKEM Koleji Yönetimi, birçok yeni programın ikinci dönemden itibaren öğrencilerle ve velilerle paylaşılacağını belirtti.

 

KIŞ KAMPI BİR BAŞLANGIÇ

Özel İKEM Koleji, yabancı dil eğitimi ile dersleri destekleyecek olan faaliyetlerini sürdürme kararı aldı. Veliler şimdiden Yaz Kampı ile ilgili ön kayıt yaptırmaya başladılar. İskenderun’da fark yaratacak çalışmalar ve eğitim-öğretim sistemi ile öğrencilerini araştıran, özgür, düşünen, üretken ve erdemli insanlar olarak yaşama hazırlamak Özel İKEM Koleji’nin önceliği olmaya devam edecek.

Önceki İçerikReyhanlı saldırısının sanıkları yargılanıyor
Sonraki İçerikTürk Metal Kıbrıs’ta!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.