Nazım Culha’ya sevgi seli!

nazim arsuz1

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, Arsuz halkıyla kucaklaştılar.

Nardüzü Beldesi’nde başlayan miting serisi, Karaağaç’ta geniş bir halk turu, Madenli’de Nazım Culha’nın baba ocağında tam bir gövde gösterisine dönüştü. Culha; Üçgüllük, Gökmeydan, Akçalı ve Gözcüler’de de ziyarette bulundu.

Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Refik Eryılmaz, İl Başkanı Servet Mullaoğlu ile birlikte Arsuz halkıyla kucaklaşan CHP ekibi, gördükleri ilgi ve teveccühten bihayli memnun bir şekilde turu tamamladılar.

nazim arsuz3

Nardüzü’nde başlayan ve Höyük Köyü’nde son bulan mitinglerde yapılan konuşmalarda, İl Başkanı Servet Mullaoğlu, oy kullanma oranının artırılması, herkesin sandığa giderek demokratik hakkını kullanması, yurtdışında ve üniversite öğrenimleri için de Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan gençlerin mutlaka oy kullanmasının sağlanması yönünde uyarılarını yaptı.

Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ise, Türkiye’nin içinde bulunduğu kara tabloya dikkat çekti ve 30 Mart’ta AK Parti iktidarına gerekli yanıtın verilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Türkiye’nin ilk 5 büyükşehri arasına 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde giremeyen Hatay’ın, 30 Mart’tan sonra nasıl gireceğini merak ettiklerini belirten Mevlüt Dudu, CHP Büyükşehir Adayı Lütfü Savaş’ın Hatay’a hizmet verirken, aynı zamanda da yüzyıllarca yıllık sağlam temele oturmuş huzuru bozmak gayretinde olanların oyunun bozmak gayretleriyle önemli bir misyonu yerine getirdiğini anlattı.

Nazım Culha ise, gördüğü ilgi ve teveccühten dolayı oldukça duygulu bir konuşma yaptığı her mitingde, kendisine inanan ve güvenen binlerin sevgisine, güvenine layık olmak gayretinde olacağını söyledi.

Turizm hedefli, tarım alanlarını koruyan bir büyük Arsuz için çalışacaklarını belirten Nazım Culha, her zaman olduğu gibi istihdam sorunun çözücü bir yol haritası ortaya koydu.

Arsuz’un acil çözüm bekleyen sorunlarına öncelik vermek gayretinde olacaklarını belirten Culha, halkın da yönetime katıldığı bir anlayışı yerleştireceklerini söyledi.

Önceki İçerikSeyfi Dingil; ‘Esnafın yanında olacağız’
Sonraki İçerikBAŞKAN SAVAŞ HAFEM’İ ZİYARET ETTİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.