Akdeniz Mutfağı’ndan örnek misafirperverlik

Akdeniz mutfağı (1)

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve parti teşkilat yöneticileri seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

AK Parti heyeti dün, bölgemizin yemekçilik anlamında tanınmış ve başarılı firmalarından Akdeniz Mutfağı’na konuk oldu.

AK Parti heyeti, Akdeniz Mutfağı işletmecisi Muhsin Karta’nın verdiği kahvaltıya konuk oldular. Verilen kahvaltıya katılımın yoğun olduğu görülürken, Akdeniz Mutfağı işletmecisi başarılı iş adamı Muhsin Karta, örnek bir misafirperverlik gösterdi. Sıcak ve Samimi bir ortamın oluştuğu kahvaltıda konuşan Muhsin Karta, tek düşüncelerinin İskenderun’a hizmet olduğunu belirterek, “Hizmetler geldiğinde bölge insanı olarak bizler bunlardan yararlanacağız. İskenderun’un iş hacmi artacak. İşsiz kalmayacak, istihdam oluşacak. Dolayısıyla bizlerde hem ülkemizin, hem de bölgemizin kalkınması için daha çok çalışacağız. Bizleri onurlandıran AK Parti Hatay Milletvekilimiz Orhan Karasayar’a, Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil ve parti yöneticilerine teşekkür ediyor, seçim çalışmalarında üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, Karta’nın göstermiş olduğu misafirperverliğe teşekkür ederek, amaçlarının bölgemizin potansiyelini en yüksek seviyelere çıkarmak ve hizmet yapmak olduğunu söyledi.

Önceki İçerikSeyfi Dingil; “Dev projelerle geliyoruz”
Sonraki İçerikAltınvadi Recidence konforu sağlayabilecek mi?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.