AK Parti gücüne güç katmaya devam ediyor

ak katilim1

30 Mart yerel seçimler öncesinde AK Parti gücüne güç katmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Antakya Oskar Düğün Salonu’nda düzenlenen katılım töreninde Dilmeç, Okşar, Yavuz aileleri ve yakınları resmen AK Partili oldu.

MHP yönetim kurulu eski üyeliği, 30 yıllık Kuaförler ve Berberler Odası Başkanlığı ile 11 yıllık Kuaförler ve Berberler Federasyon yönetim kurulu görevlerini başarı ile yerine getiren yılların esnafı ve politikacısı Ahmet Dilmeç, akrabaları ve yakınları düzenlenen törenle AK Parti saflarına geçti.

Düzenlenen törene Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İsmail Kimyeci, AK Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atıç ile partiye katılımda bulunan aileler iştirak etti.

Törende ilk konuşmayı ev sahibi olarak Ahmet Dilmeç yaptı. Dilmeç konuşmasında AK Parti’nin gerek ülkemizde gerekse ilimizde yaptığı yatırımlar ile çığır açtığını ifade etti. Dilmeç, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ile Antakya Belediye Başkan adayı olan İsmail Kimyeci’yi yalnız bırakmayarak yanında olacaklarını belirtti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Ahmet Dilmeç ve beraberindeki heyetin AK Parti saflarına geçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti ve ekledi; “Hizmet kervanının öncülüğünü yapan partiye hoş geldiniz. Sizlerle beraber hayırlı çok işlere imza atacağız. Doğu’nun kraliçesi Antakya’yı, Hatay’a ayağa kaldıracağız. Yıllardır farklı siyasi çatılar altında çeşitli görevlerde bulunan bu arkadaşlarımızla 30 Mart yerel seçimler öncesinde yolumuz kesişti. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.

Rozet takma töreni sonrasında Ergin ve AK Parti saflarına geçenler, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.

Önceki İçerikTanışalım, konuşalım, uzlaşalım!
Sonraki İçerikSAYDES İskenderun’da toplantı yaptı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.