Sadullah Ergin; “İskenderun’a hizmet yağacak”

bakan tosyalı (2)

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Tosyalı Holding çalışanlarıyla bir araya geldi. Çalışanlarla öğle yemeği yiyen Ergin, Hatay için hazırlanan plan ve projeleri anlatırken sorun, sıkıntı ve talepleri de yerinde dinledi.

Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, belediye başkan aday adayları iş adamları ve partililer Tosyalı Holding’e konuk oldular. Ergin ve beraberindeki heyeti Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi M.Fatih Tosyalı ve Ayhan Tosyalı karşıladı.

Ergin, Tosyalı Holding’e ziyaretinde çalışanlarla aynı masada öğle yemeği yedi, sohbet etti.

Ziyaretten memnunluk duyduklarını ifade eden Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Tosyalı, AK Parti’yi gönülden desteklediklerini ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’e üstün başarılar diledi.

Daha sonra söz alan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Hatay’ı hizmetlerle Türkiye’nin ilk 5 ili arasına sokacaklarını belirterek, bunun için 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’ye oylarla destek verilmesinin altını çizdi.

Hatay’a yapılacak olan plan ve projelerin büyük bir bölümünü İskenderun’a ayırdıklarını kaydeden Ergin, böylelikle İskenderun’un önümüzdeki zaman zarfında Türkiye’nin en önemli bölgesi haline geleceğini kaydetti. Ergin, Kruvaziyer Limanından Amanos Tüneli’ne kadar İskenderun’u büyük bir hizmet kervanı beklediğini vurguladı.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, daha sonra Tosyalı Demir Çelik Tesisleri’ne geçerek burada da çalışanlarla bir araya geldi.

Burada sıcak samimiyet ve ilgiyle karşılanan Ergin yaptığı konuşmada, İskenderun’un Hatay’ın parlayan yıldızı olduğunu belirterek,”Amanos Tünel projesi Hatay’ın çılgın projesidir. Bölgeye yüzlerce fabrika açılacak. Bu yeni iş yeni istihdam demektir. Burada İskenderun kazanacak, İskenderun halkı kazanacak. Hayırlı uğurlu olsun. Sizlerin hangi sorunu varda bizler sizlerin yatırımcının yanındayız” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.