İbrahim Gül; “İskenderun’da büyük bir değişim hamlesi başlatacağız”

ibrahim gül1

MHP İskenderun Belediye başkan adayı İbrahim Gül sanayi esnafıyla birlikte kahvaltı etti, sorunlarını dinledi. Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir ziyaret trafiği gerçekleştiren İbrahim Gül, sanayi esnafıyla dertleşti.

Gül konuşmasında, “İskenderun’un sorunlarını biliyorum. Sanayi esnafının uzun yıllardır içinde bulunduğu sıkıntıları çözecek projelerimiz hazır. Sizlerin desteği ile birçok sorunları çözecek konumundaki belediye başkanlığı görevini istiyoruz. İskenderun sanayi sitesi şehir merkezinden taşınmalıdır. Ancak bu değişiklik kesinlikle kimseyi mağdur etmemelidir. Bu projeleri esnafımızın görüşleri alınarak ortak akil ile çözeceğiz. Bizim eğitimimiz ve sosyal alanlardaki tecrübelerimiz sorunları çözmede yeterli, uzman bir çalışma kadromuz var. İskenderun belediyesini kazandığımız günden itibaren İskenderun’da büyük bir değişim hamlesi başlatacağız” dedi.

 

“SU BAĞLANTI ÜCRETLERİNİ KALDIRACAĞIZ”

İskenderun’da en önemli sosyal hadisesinin su bağlantı ücretleri olduğuna vurgu yapan Gül şöyle konuştu; “Bu ücret adil değildir. Biz MHP olarak belediye meclisinde bu rakamın 100 lira olması için önergeler verdik. Ancak bu önergelerimiz kabul edilmedi. Belediye seçimlerinden sonra yetki aldığımızda bu adil olmayan uygulama sona erdirilecektir. Rakibimiz olan siyasi parti adaylarının biri belediyeyi doğru yönetememiştir. Diğeri ise İktidar gücünden bahsetmektedir. Hâlbuki İskenderun’da yasayan herkes çok iyi bilir ki MHP’li belediye olan Karayılan belediyesi ile iktidarın belediyeleri mukayese edilmelidir. Bugün Karayılan belediyecinde alt yapı tamamlanmış, kültür merkezi tamamlanmış ve Karayılan”da yapılan hizmetler iktidarın elinde bulunan belediyelerden çok daha fazla hizmet üretmiştir”.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.