CHP seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi

chp seçim bürosu (4)

Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Pamir Caddesi’ndeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Seçim bürosunun açılışına CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu, Mevlüt Dudu, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, Belen Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel ve ilçe teşkilatları ile kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu, “Türkiye son zamanlarda Suriye politikası ile ülkemize ve Hatay’ımıza çok ciddi sıkıntılar yaşattı. Artık bu iktidara ders vermemiz lazım!” dedi.

Daha sonra söz alan Mevlüt Dudu ise, “Belediye Başkanımız Yusuf Civelek şimdi de adayımızdır. Kenti huzur içerisinde yürütmeye çalıştı. Bundan sonra daha güzlü bir şekilde yürüteceğini biliyorum! Herkesi kucaklayan bir anlaşış sergiliyor” ifadelerini kullandı. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, “Göreve gelmeden önce sizlere seçim öncesine söz vermiştim ve çalmayacağımı çaldırmayacağımı ve çalışacağımı söylemiştim! Şu anda bunların hepsini yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Su boruları tamamlandı. Asfaltlar yapıldı, iskele tamam! Bundan sonra daha iyi hizmetleri hep birlikte yapacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı hep birlikte gerçekleştirildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.