Seyfi Dingil; ‘İskenderun dünya şehri olacak’

seyfi stk

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ilçe başkanı İbrahim Yaran ve teşkilat üyeleriyle birlikte gün içerisinde STK’ları ziyaret eden AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil; İTSO, İSGİAD ve KİSİAD başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve parti yönetim kurulu üyeleri ilk olarak İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak İskenderun ekonomisine değer katacak projeler konuşuldu.

seyfi stk2

‘KENTE DEĞER KATAN PROJELERE DESTEĞE HAZIRIZ’

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO  Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İskenderun’un gelişmesi ve hizmetlerin gelmesi noktasında atılacak adımlarda ve gerçekleştirilecek projelere, İTSO olarak her zaman katkı vermeye hazırız. Bu bağlamda İTSO’nun en önemli projeleri olan Karayolları projesi, Barış adası ve İskenderun Güvercini projesine AK Parti’nin destek vermesi bizleri de sevindirmektedir. Bu konularda her zaman milletvekilimiz Orhan Karasayar’ın desteğini gördüğümüzü de belirtmek isterim. İskenderun Belediyesi’nde önemli hizmetlerde bulunan ve bu konuda oldukça deneyimli olan Seyfi Dingil Başkanımızın da İskenderun’a çok önemli hizmetler vereceği kanısındayım. Bu bağlamda, sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ziyarette yaptığı konuşmasında, Hatay ilinin Türkiye’nin parlayan bir yıldızı olduğunu vurguladı. İskenderun’a iktidar bazında önemli hizmetlerin geldiğini belirten milletvekili Karasayar konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediyesi’nin de alınması ile şehrimizi Türkiye’nin en gelişmiş illeri arasında yer alacağına yürekten inanıyoruz. Güçlü bir iktidar desteği ile birlikte İskenderun’u mega bir şehir haline getirmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde her zaman uyum içerisinde çalıştık ve İTSO’nun taleplerini bakanımıza ve ilgili makamlara bire bir ilettik. Sizlerin bu heyecanı ve samimiyetini görünce bizim gücümüz daha da arttı. İnşallah İskenderun’a daha büyük ve daha önemli projelerin geleceğine inanıyoruz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sadullah Ergin’in Hatay’a katkıları çok büyük. Şehrimizin yakından tanıdığı ve sevdiği  Seyfi Dingil kardeşimiz ile birlikte Hatay Büyükşehir ve İskenderun için el birliği ile çalışmamız lazım. Dünyanın neresinde en güzel projeler varsa o projeleri İskenderun’a getirmek istiyoruz ve İskenderun’u dünya şehri yapmak için çalışmalar yapacağımızı belirmek isterim. Tabi bu projeleri ve bu güzellikleri İskenderun’a getirebilmek için hep birlikte hareket etmemiz, Seyfi Dingil kardeşimizi İskenderun Belediye Başkanı makamına getirmemiz lazım. Siyaset  makamında hizmet etmek lazım. Bizler Ak Parti olarak yerel yönetimlere kadar her yere en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduk. Bu ndenle 30 mart seçimi Hatay için çok önem arz etmektedir.”

seyfi stk3

SEYFİ DİNGİL; ‘PROJELER HAZIR, HİZMETE TALİBİM’

Ziyarette söz alan AK Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil ise,  projelerinin hazır olduğunu ve İskenderun halkına hizmet etmeye talip olduğunu belirtti. Konuşmasında, her yere her kesime eşit hizmet götüreceği söyleyen Seyfi Dingil, İskenderun halkını hep birlikte kucaklamak istediklerini ifade etti.

Seyfi Dingil, “Yeni bir seçim sürecine girdik. Allah yardımcımız olsun, Siyasi iktidarın gücü ile birlikte İskenderun’a çok büyük hizmetler etmek istiyoruz. Kente katma değer katacak, istihdama katkı sağlayacak çalışmalarımız için alt yapımızı oluşturduk. Bu kenti çok iyi tanıyorum. İnsanları ayrıştırmadan, hangi dinden, hangi dilden ve ırktan olursa olsun  tüm halkımızla birlikte İskenderun’u yönetmek için bu göreve talip oldum. İskenderun’u Türkiye”nin ilk 5 şehri arasına geçirmek için projelerimiz hazır. Bu projelerimizi önümüzdeki günlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katılımları ile halkımıza sunacağız. İskenderun’a değer katacak projeler arasında yer alan yat limanı projesi, teleferik projesi, Karayollarının yaşam alanına çevrilmesi, İskenderun Güvercini projesi gibi daha bir çok projeleri hayata geçirmek için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Yeter ki halkımız bizlerden desteğini esirgemesin. Hep birlikte İskenderun’a hizmet etmemiz gerektiğine inanıyorum ve 30 Mart seçimlerinin tarihi bir fırsat olduğunu da belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikEsabil Soydan; “İspat etmeyen müfteridir!”
Sonraki İçerikNihat Karpuz; “Eryılmaz’dan bir özür bekliyorum”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.