İbrahim Gül; ‘Çok ciddi çalışmalar yapıyoruz’

ibrahim gül3

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Gün içerisinde Anıl Otomotiv ve The Anıl Life Hotel’i ziyaret eden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, çalışan personel ve işçilerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve projelerini anlattı.

İbrahim Gül konuşmasında, “Hepimiz, modern ve çağdaş bir kentte yaşamak istiyoruz. Bizim amacımız da bu hayallerimizi gerçek kılmaktır. Çok önemli projelerimiz var. Kentimizin trafik sorunundan sosyal alanlara, sportif alanlardan kültürel alanlara çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Yapacağımız bu hizmetler için sizden yetki istiyoruz. Bu kez bizleri desteklemenizi rica ediyoruz. Bizi tanıyanlar bilir, asla sözümüzden dönmeyiz. Halkımızın huzurlu ve refah bir ortamda yaşamasını sağlamak için çabalayacağız” dedi.

Gittiği yerlerde yoğun ilgi ile karşılaşan MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, “İskenderun Belediyesi’ni alacağız, kentimizin çevresini ve şeklini değiştireceğiz” diye konuştu. Gül’ün ziyaret programına belediye meclis üyeleri ve il, ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

ibrahim gül

 

Önceki İçerikNihat Karpuz; “Eryılmaz’dan bir özür bekliyorum”
Sonraki İçerikMilli Güreşçi Ali Arıkoğlu İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü oldu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.