BİLGEHAN AKSOY: ‘DÖRTYOL İÇİN DEĞİŞİM ZAMANI’

bilgehan

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ile AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy, Dörtyol Nakliyeciler Sitesi’nde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldiler.

Milletvekili Türkoğlu ve Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy’un Dörtyol Nakliyeciler Sitesi’ne gerçekleştirdikleri ziyarete, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz’un yanı sıra; Hatay İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun ve bazı partililer eşlik etti.

Dörtyol Nakliyeciler Sitesi’nde site esnafı ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy, Dörtyol-Hassa Tünel Projesi ve Dörtyol’u belediyecilik hizmetleri kapsamında geleceğe taşıyacak olan projeler hakkında esnaflara bilgi verdiler.

 

DÖRTYOL’DA DEĞİŞİM ŞART

AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy da, Dörtyol-Hassa Tünel Projesi’nin hayata geçmesi ile Dörtyol’un bir ticaret merkezine dönüşeceğine vurgu yaptı. Demir-Çelik sektörü ve hizmet sektöründeki gelişmelerin bölgede nakliyecilik sektörünü de büyük oranda etkileyeceğini belirten Aksoy yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;  “Şu an yatırımcı İskenderun körfezinde yer bulamamaktadır. Hassa’da binlerce dönüm hazine arazisi yatırımcıyı beklemektedir. Hassa’daki hazine arazileri üzerinde büyük yatırımlar, ancak o yatırımların ticaret noktalarına yakınlığı ölçüsünce gerçekleşir. İşte Dörtyol-Hassa Tünel Projesi, uzakları yakın kılacak, Gaziantep’i, Kilis’i Hassa’yı ve Amik Ovası’nı körfeze kıyı haline getirecektir. Hassa’mızda şu an 40 bin dönümlük hazine arazisini Hatay İl Genel Meclisi sanayi yatırım bölgesi olarak ilan etti. Böylelikle Hassa’ya yapılacak yatırım Dörtyol’umuzu adeta ticaret üssü haline getirecek. Dörtyol’a açılan yeni bankalar, bölgedeki işlem hacminin boyutunu göstermektedir. Dörtyol-Hassa Tünel Projesi’nin hayata geçmesi ile bölgede işsizlik son bulacağı gibi, ilçemizde büyük bir nüfus artışı da söz konusu olacaktır. Dörtyol’un cazibe merkezi halini alması, belediyecilik noktasında işi bilen, deneyimli kadroların iş başına gelmesini zorunlu kılmaktadır. Yaşam kalitesi yüksek, üreten, zenginleşen, yenilenen, yenileyen, ulaşımın sorun olmadığı, daha mavi, daha yeşil, suyun korkulmadan içilebildiği, yağmura teslim olmayan, sokaklarında caddelerinde keyifle, güvenle yürünebilen, sosyal ve kültürel dokusu korunan, gurur duyduğumuz, yüzü gülen bir marka şehir için, Dörtyol için DEĞİŞİM ŞART diyoruz”.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.