Seyfi Dingil İskenderunhaber’in konuğu oldu

hayati seyfi

 

İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Seyfi Dingil kentin en etkin haber portalı olan İskenderunhaber’i ziyaret etti. Sitenin imtiyaz sahibi Hayati Sonay’la görüşen Seyfi Dingil, sosyal paylaşım sitesinde 40 bin takipçisi bulunan İskenderunhaber’in kamuoyunun nabzını tuttuğunu söyledi, İskenderun’a katkılarından ötürü Hayati Sonay’a teşekkür etti. İskenderunhaber’i yakından takip ettiğini, iletişim bağını önemsediğini hatırlatan Seyfi Dingil, “İskenderunhaber, bu güzel kentin aydınlık yüzü. Çalışanlar hep genç ve aktif yönüyle hizmet ediyor. Gençlerle sürekli diyalog halinde olacağız. Varsa istekleri, beklentileri, onlara kulak vereceğiz” dedi. Seyfi Dingil, ilçenin her yerini yakından bildiğini ve insanlarını tanıdığını belirterek, ilçe halkına eşit hizmet vereceklerinin teminatını verdiğini kaydetti.

Hayati Sonay ise, ziyaretten ötürü AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve İlçe Başkanı İbrahim Yaran’a teşekkür ederek, başarı dileğinde bulundu.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin çok önemli olduğunun altını çizen İskenderun Belediye Başkan Aday Seyfi Dingil “Bu lokal bir seçim değil, bundan her zaman bahsediyorum; Başarılı olmak zorundayız. Ortakıl akılla birlikte hareket etmek zorundayız. Bu şehir hepimiz için çok önemli. İnşallah hep beraber bu kentin hak ettiği hizmetleri, hakkını vereceğiz” şeklinde konuştu.

hayati seyfii

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.