BİLGEHAN AKSOY; “DÖRTYOL’U İKTİDARA, İKTİDARI DÖRTYOL’A TAŞIYACAĞIZ”

bilgehan2

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ile AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy, Dörtyol’a bağlı Topaktaş ve Pekmezci Yaylalarını ziyaret ederek, yayla yollarında devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde incelediler.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy’un Topaktaş ve Pekmezci Yaylalarına gerçekleştirdikleri ziyarete, Hatay İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun, Topaktaş Yayla Derneği Başkanı Mehmet Çankır ve kalabalık bir heyet eşlik etti.

Hatay İl Özel İdaresi tarafından Topaktaş Yaylası ile Dörtyol İlçesi arasındaki 17 km’lik yolun genişletilmesi çalışmalarını başlattıklarını müjdeleyen Milletvekili Türkoğlu; “Dörtyol’umuz ile Topaktaş Yaylamız arasında, 2 eskavatör ve 1 loder aracıyla başlattığımız 17 km’lik yolu genişletme çalışmalarımızın  nihayetinde halkımızın ulaşım güvenliğini büyük ölçüde sağlamış olacağız. 17 km’lik yolun genişletilmesi çalışmaları bittikten sonra Hatay İl Özel İdaremizce program kapsamına almak suretiyle de yayla yollarımızın asfaltlama çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlayıp, halkımızın güven içerisinde yolculuk yapabilmesini temin edeceğiz. Dörtyol-Topaktaş Yayla yollarımızı genişletme çalışmalarının hayata geçmesinde her türlü girişimlerde bulunan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Sadullah Ergin’e de Dörtyollular adına ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz” açıklamalarına yer verdi.

Topaktaş Yayla Derneği Başkanı Mehmet Çankır da, Dörtyol-Topaktaş arası 17 km’lik yolun genişletilmesi çalışmalarına öncülük etmelerinden ve kısa zaman sonra da asfaltlanmasına yönelik gayretlerinden ötürü başta AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin olmak üzere; AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy’a teşekkür etti.

AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy da yaptığı açıklamada; “Dörtyol’umuz, insanlarımız hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layıktır. Ne güzel bir lütuftur ki; bir telefonu ile işlerimizi kolaylaştıran, hizmetlerin akışında yolumuzu açan ve aydınlatan, Hatay’ın ve Hatay’lıların hizmetkârı olan bir bakanımız var. Bakanımız Sadullah Ergin’in büyükşehir adayı olması, Hatay’ımız için büyük bir şanstır. Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyelerimiz arasındaki uyum, hizmetlerin akışını kolaylaştırır. Hatay’ımızın ve Dörtyol’umuzun belediyecilikte hak ettiği hizmetlere kavuşması için ehil ve usta ellere ihtiyaç vardır. AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ergin, Ankara’nın imkânlarının pastada en büyük payı alma kabilinden bölgeye nasıl aktarılması gerektiği hususunu içimizde en iyi bilenlerdendir. Halkımızın duası ve desteği ile Dörtyol Belediye Başkanlığı’na geldiğimizde geçmişin tecrübelerini, büyükşehrin nimetleri ve Ankara’nın fırsatları ile birleştirdiğimizde Dörtyol’da insanımızın hayalini bile kurmakta zorlandıkları hizmetleri teker teker hayata geçirmek bizim için mümkündür. AK Parti olarak Dörtyol’da şart olan değişimin gücünü ve enerjisini taşıyoruz. Dörtyol’umuz için 33 tesbih tanesi kıymetinde 33 projemiz hazırdır. Geçmişte Dörtyol’umuza yaptığımız hizmetler de, yapacaklarımızın teminatıdır. 2014 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nde halkımızın dua ve destekleri ile göreve geldiğimizde ‘Dörtyol’u İktidara ve İktidarı da Dörtyol’a Taşıyacağız’ ” ifadelerine yer verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.