Seyfi Dingil; ‘Sen ben yok, biz varız!’

seyfi akad

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, çalışma programı kapsamında İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cemevi ile İskenderun Alevi Kültür Derneği’ne (AKAD) ziyarette bulundu.

İlk ziyaretini İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cemevi’ne yapan Seyfi Dingil, burada İskenderun Hacı Bektaş Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Başkanı Kemal Soysüren ve Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Düzgün Argun tarafından karşılandı.

Soysüren ve Durgun burada yaptıkları açıklamada, Seyfi Dingil’i yıllardır tanıdıklarını belirterek, ”Açık konuşmak gerekirse, AK Parti Seyfi Dingil arkadaşımızı aday göstermekle isabetli bir karar vermiştir. Çünkü kendisi bu memleketi çok iyi tanımakta ve İskenderun’un sosyal kültürel yapısını çok iyi bilmektedir. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştular.

seyfi akad1

AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Sağolsun AK Parti heyeti her zaman bizleri ziyaret eder. Bizler hepimiz ülkemizi, milletimizi, şehrimizi seven insanlarız. Seçimler bir demokrasi yarışıdır. Seyfi Bey’de çok değerli bir arkadaşımızdır. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise , ”Biz birlikte İskenderun’uz. ‘Sen ben yok, biz varız’ diyoruz. Halkımız teveccüh eder göreve gelirsek, herkese her kesime eşit hizmet gidecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizlerin sevinçleri de üzüntüleri birdir. 30 Mart’ta desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde görüş beyan etti.

seyfi akad2

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.