Kuyumcular Odası ‘Yılın Bakanı’ seçtikleri Ergin’i plaketle onurlandırdı

sado plaket (2)

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası yönetimi, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin onuruna yemek verdi. Oda başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyeleri, Yılın Bakanı’ olarak seçtiği Ergin’e plaket takdim etti.

Dün İskenderun’a gelen Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’i Kuyumcular ve Saatçiler Odası yemekte ağırladı.

Mikado Restaurant’ta verilen yemeğe AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran, parti ilçe teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

Yemekte konuşan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, geçtiğimiz yıl verilecek olan bu plaketin Reyhanlı patlamasından dolayı iptal edildiğini hatırlatarak, bu güne nasip olduğunu dile getirdi.

Yemekte konuşan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise, AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin karanlık günlerden kurtulduğunu belirtti. Türkiye’nin 1989-2002 yılları arasında büyük sıkıntılar çektiğini kaydeden Ergin, “Ülkemiz AK Parti iktidarı ile 2002-2014 yılları arasında büyük mesafe kat etti. IMF’ye borcu olan Türkiye şimdi IMF’ye borç verir hale geldi. Bir gecede doların ve faizin yükselmesiyle batan firmaları kimse unutmasın! İşte Türkiye bu zorlu süreçten geçti. Allah’a şükür ki, AK Parti ile ülkemiz kendine güvenen, istikrarı olan bir ülke haline geldi. İşte önümüzdeki yerel seçimler istikrarın devam etmesi için çok önemli. Bu seçimde adeta geleceğimizi şekillendireceğiz. Bu bakımdan AK Parti’yi sandıklardan daha güçlü çıkarmalıyız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, ‘Yılın Bakanı’ olarak seçtikleri Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adayı Sadullah Ergin’e plaket takdim ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.