BİLGEHAN AKSOY; “DÖRTYOL’A MODERN BİR ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ İNŞA EDECEĞİZ”

bilgehan aksoy

AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz, AK Parti 22. Dönem Hatay Milletvekili İsmail Soylu, AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy, önceki dönem AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan, Hatay İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun ve bazı teşkilat mensupları ile tam kadro “Dörtyol Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Halini” ziyaret ettiler.

Toptancı Hal Esnafı ile birlikte ilk önce kahvaltı programında buluşan AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy’a, hal esnafı büyük ilgi gösterdi. AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy ve beraberindeki heyet, Dörtyol Toptancılar Hali Komisyoncular Derneği Başkanlığı’na gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından; Toptancı Hali’nde bulunan komisyoncuları tek tek gezerek, esnafın sorunlarını dinlediler ve esnafa hayırlı kazançlar dilediler. AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu sadece seçimden seçime değil, her zaman halk ile, esnaflar ile omuz omuza ve iç içe olduklarına vurgu yaparak, halkla birlikte ve halkın içerisinde siyaset üreten bir siyasi vizyona sahip olduklarını dile getirdi. AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy da; “Kendimizi halkın üzerinde ve uzağında tutarak halkın isteklerini anlayabilmemiz, onların sorunlarını bilebilmemiz ve bu sorunlara çözümler üretmek suretiyle halkımıza hak ettiği hizmetleri verebilmemiz mümkün değildir. Aslolan halkın neyi istediğini, esnafımızın ne tür sorunlarının olduğunu tespit edebilmek ve bu sorunlara akılcıl yöntemlerle ve güçlü bir ekip dayanışması içerisinde çareler üretebilmektir” dedi.

Halkla yan yana, omuz omuza hareket ederek, birlikte çözüm üretmeye talip olduklarını dile getiren AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy; “Bizim belediyecilik anlayışımızdaki temel ilkemiz; insanımızı, esnafımızı, gencimizi, kadınlarımızı, yaşlılarımızı, engellilerimizi, çocuklarımızı evinde, mahallesinde, şehrinde mutlu ve huzurlu kılmak, şehri alt yapı ve üst yapı hizmetleriyle markalaştırmak ve bu şehirde yaşayan herkesi ve herkesimi sevgiyle ve muhabbetle kucaklayan, kuşatan bir belediyecilik anlayışı içerisinde birlik ve kardeşlik ruhunu yüceltmek ve Dörtyol’umuzda halkımızın şehriyle gurur duyan bir atmosferi oluşturmaktır” ifadelerine yer verdi.

bilgehan aksoy2

AKSOY: DÖRTYOL’A MODERN BİR ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ İNŞA EDECEĞİZ

Dörtyol Toptancı Hali ziyareti sonrası Dörtyol Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde bulunan seyahat acentelerini de tek tek gezerek esnaflara bol kazanç temennilerini ileten AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy ve beraberindeki heyet, ayaküstü sohbet ettikleri yolculara “hayırlı yolculuklar” dilediler. AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy, otogar esnafı ile gerçekleştirdiği sohbette; “Biz gelecek on yılları da hesap ederek Dörtyol’umuza çağın ve insanımızın ihtiyacına cevap verebilecek kapasitede büyük bir “ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ” inşa edeceğiz” müjdesini verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.