Yörükler ve Yeditepe Derneği’nden İbrahim Gül’e destek

ibrahim gül

İskenderun Yörükler Derneği ve Yeditepe (Bezgeliler) Derneği MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül’ü destekleyeceklerini bildirdiler.

İskenderun Yörükler başkanı Hanifi Karakuş ve Yönetim kurulu üyeleri  MHP seçim Koordinasyon merkezini ziyaret ederek bir süre MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül ve İlçe yöneticileri ile sohbet etti ve seçim çalışmalarında başarı dileklerinde bulundular.  Hanifi Karakuş yaptığı konuşmasında “Ben bu kalabalığı ve yapılan seçim çalışmalarını gözlemlediğim kadarı ile İskenderun Belediyesi ve Hatay Büyükşehir belediye başkanlığını MHP kazanmış gibi. İskenderun Belediye Başkan adayı Sayın İbrahim Gül’ün İskenderun’a büyük hizmetler yapacağına inanıyorum. Yörükler olarak Milliyetçi Hareket Partisini destekleme kararı aldık. İnşallah bu başarıda bizlerinde katkısı olsun isteriz” dedi.  İbrahim Gül yapılan bu ziyaretten memnun olduklarını İskenderun’u kucaklayan ve herkese eşit hizmet anlayışı içinde olduklarını söyleyerek, “İnşallah İskenderun belediyesini kazandığımızda sivil toplum kuruluşları ile koordinasyon içinde çalışarak toplumun her kesiminin görüşlerini alacağız. Amacımız İskenderun’da yaşayanların kent yönetiminde aynı zamanda fikir sahibi olmalarını ve yönetimde söz sahibi olmalarını sağlamaktır. İskenderun bizim ortaya koyduğumuz projelerle, hem fiziki kalkınmayı sağlayacak, hem de sosyal belediyecilik anlayışı ile kültürel kalkınmayı sağlayacaktır. Toplumun her kesimi ile kent barışını sağlamak, toplumdaki ayrıştırmayı ortadan kaldırmak istiyoruz. Desteklerinden dolayı Yörükler Derneği yöneticilerine ve İskenderun’daki yöneticilerine teşekkür ederiz” dedi.

ibrahim gül1

İBRAHİM GÜL VE EKİBİNE ÇORBA İKRAMI

Yayladağı’nın Yeditepe (Bezge) beldesinden göç ederek İskenderun’a yerleşen ve İskenderun’da dernek kuran Yeditepeliler Sakarya Mahallesinde Yunus Emre İlköğretim okulu bitişiğinde bulunan çay bahçesinde İbrahim Gül ve çalışma arkadaşlarına çorba ikramında bulunarak, MHP İskenderun Belediye başkan adayı İbrahim Gül’e destek olacaklarını dile getirdiler. Binlerce kişinin katılımı ile yapılan toplantıda MHP İskenderun Belediye başkan adayı İbrahim Gül “Sizlerin bu desteklerinden memnun olduğumu ifade etmek istiyorum.  Sivil toplum kuruluşlarının bizlere olan bu desteklerinden büyük güç aldık.  İnşallah İskenderun Belediyesi’ni kazandığımız zaman İskenderun’da yaşayan herkesin memnun olabileceği demokratik bir yönetim yanında, kentimizin her bölgesine eşit ve adil bir yönetimi getireceğiz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.