Seyfi Dingil’e Sarıseki’den tam destek!

seyfi sariseki3

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, beldelerde coşkuyla karşılanıyor. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve belde belediye başkanlarıyla birlikte, Sarıseki’de belde esnaflarını tek tek ziyaret eden Seyfi Dingil, hem hal hatır sordu, hem de ‘hayırlı işler’ diledi.

Seyfi Dingil’e girdiği her işyerinde yoğun ilgi ve destek vardı.

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, dün teşkilatla birlikte Sarıseki’ye geçti. Burada ilk olarak Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer’le bir araya gelen Seyfi Dingil, ardından Sarıseki esnafını gezdi.

Seçim çalışmalarını yoğun ve kararlılıkla sürdüren Seyfi Dingil, Sarıseki esnafını tek tek dolaşıp kucaklaştı. Öğlen başlayan esnaf turu, akşama kadar sürdü.

Dur durak bilmeden tek tek esnafı dolaşan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil yürürken, vatandaşlarımızdan da yoğun ilgi vardı.

Sarıseki Halkı, Seyfi Dingil ile selamlaşarak, başarılar dilerken, destek olacaklarını da açık yüreklilikle ifade ettiler.

Her işyerine giren Seyfi Dingil’i esnaflar sıcak ilgi ve samimiyetle karşıladı. Kısa süreli sohbet eden Dingil, İskenderun Belediyesi’nin AK Parti ile buluşmasının önemine değindi ve hizmetlerin gelmesi için 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi.

seyfi sariseki4

Önceki İçerikYörükler ve Yeditepe Derneği’nden İbrahim Gül’e destek
Sonraki İçerikErken Teşhis İçin ‘KETEM’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.