Mehmet Dönen; “Seyfi Bey halkın içinde olan bir kardeşimizdir”

dönen ziyaret

Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, yerel seçim yarışında başarılar diledi.

Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, AK Parti İlçe Teşkilatı’nda Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ile bir süre sohbet etti.

 

‘İNANIYORUZ, BAŞARACAĞIZ’

Dönen, seçimlerin demokrasi bayramları olduğunu belirterek, “Sizlere başarılar diliyorum. Halka hizmet etmek önemli bir görevdir. İskenderun’da seçim huzurlu bir şekilde geçmektedir. Seyfi Bey’i yıllardır tanırız. Belediyeciliği iyi bilen, her zaman halkın içerisinde olmuş bir kardeşimizdir. Kendisine çıkmış olduğu bu hizmet yolunda başarılar diliyorum“ şeklinde konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, Hatay siyasetinde Dönen’in önemli bir yeri olduğunu belirterek, “Biz iddialıyız, İskenderun’u almak istiyoruz. Tüm hazırlıkları bu yönde yapıyoruz. İskenderun’un geleceği vizyonu geleceği ile ilgili ortaya konan görüşler, projeler önemli. İskenderun hepimizin. Birlikte başaracağız. Ziyaretiniz bizleri mutlu etmiştir” diye konuştu.

dönen ziyaret1

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise konuşmasında, yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi dahil tüm belediyelere talip olduklarını bunu da başarabilceklerini belirtti. Seyfi Dingil, ”Sayın Bakanımız Hatay’ın her köşesine hizmetler götürmüş, hizmet sevdalısı bir siyasetçidir. Kendisi bizlerin bir büyüğüdür. Bizleri ziyaret ederek başarı dilmesi bizleri çok memnun etmiştir. Seçimlerin kardeşlik ortamında geçecektir. Şu anda teşkilatımızla birlikte haftanın her günü toplanarak seçim stratejilerimizi belirlemeye çalışıyoruz. İnanıyoruz, başaracağız” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.