“Her ilçemiz için özel projelerimiz var”

sadullah

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin saçim çalışmaları kapsamında Hatay’ı karış karış geziyor. Ergin, “Kampanyamızı başlattığımız ilk günden beri şunu ifade ettik. Türkiye’de 11 yıldır hizmet siyasetinin önderliğini sergilemeye çalıştık. Taş üstüne taş koyduk, bu yıllar içerisinde eserleri milletimiz ile buluşturmaya çalıştık” dedi.

Ergin konuşmasının devamında, “Bu eserleri yaparken hiçbir bölgede aldığımız oyun rengine bakmadık. Hiçbir bölgede yaşayan insanımızın etnik kökenine, inancına, düşüncesine, siyasi ideolojisine bakmadık.  Türkiye’nin en doğusundan en batısına en kuzeyinden en güneyine nerede, hangi hizmet gerekiyorsa o hizmeti yapmaya çalıştık. İlimiz de Hatay hava limanını açtıktan sonra 15 ilçenin 13’ünün yollarını bölünmüş duble yol haline geldi. Bu ilçelerde kimler yaşıyor, AK Partiye oy veriyorlar mı? Vermiyorlar mı gibi bir ilkelliğe tenezzül etmedik. 3 tane birden baraj yapılıyor. Bu barajlar şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında yapılmaya başlandı. Doğalgazımız geldi. Şimdi, Amanos Tünelini ihale ettik, tüm kamu hizmet binalarını yeniliyoruz. Nerde bir hizmet ihtiyacı varsa, o hizmet o bölgemizde buluştu, buluşmaya devam ediyor. Allah nasip ederse seçim kampanyası ile ilgili olarak ve yapmış olduğumuz birinci açıklamalarımız, proje açısından yine şehrimizin bütün yörelerini kucaklayacak projelerdir. Her ilçemiz için özel projelerimiz var” diye konuştu.

İnsanın olduğu yerde, ihtiyacın olduğu yerde var olacaklarını ifade eden Ergin, “Vicdanımızın bize yüklediği sorumluluğu eksik bırakmadan 1,5 milyon Hataylıyı sarıp sarmalayıp, vicdan anlayışı ile adalet anlayışı ile kucaklayıp geleceğe doğru taşıyacağız. Ve bu coğrafya’ya nefreti, öfkeyi, düşmanlığı hâkim kılmak isteyenleri boşa çıkaracağız. Bu coğrafya geldiği tarihe bakarak kardeşliği, bir arada yürümeyi, birlikte yaşama iradesini güçlendirerek yoluna devam edecektir. Son 3,5 yıldır bu şehir üzerinde oyun oynamak isteyen marjinal gruplar var. Hataylıların kahir ekseriyeti bunlara karşı ama bu marjinal grupların Hatay’daki sosyal barışı tahrip etmek girişimlerine asla müsaade etmeyecek ve 1,5 milyon Hatay insanını kardeşçe geleceğe taşıyacağız” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.