AK PARTİ’DEN BİRLİK VE BERABERLİK SÖZÜ

ak kahvalti 2

AK Parti belde belediye başkanları Halil Demir, Bestami Bilgili, Esabil Soydan, Bülent Özer ve aday adayları Mehmet Dönmez, Filiz Özçörekçi, Abdulkerim Güven, Turgut Polatçı ve Ümran Gültekin düzenlenen istişare toplantısında bir araya gelerek birlik ve beraberlik sözü verdiler.

Düzenlenen toplantıya eşleri ile birlikte katılan AK Partililer, Seyfi Dingil’in sonuna kadar yanında olduklarını belirterek, ”Şimdi birlik, beraberlik zamanıdır. 30 Mart’a kadar durmak yok, yola devam. Bizler her zaman partimizin ve adayımızın yanındayız. 30 Mart İskenderun için çok önemli. Başta Büyükşehir olmak üzere, İskenderun’da da kazanan taraf olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izniyle halkımızla ele gönül gönüle vereceğiz” şeklinde görüş beyan ettiler.

ak kahvalti1 2

‘GÜZEL İŞLER GÜZEL DÜŞLERLE BAŞLAR’

Seyfi Dingil ise sık sık bu istişare toplantılarının düzenlendiğini belirterek, “Aday olmamızla birlikte büyük bir sorumluluk yüklendik. İskenderun’u inşallah aday adaylarımız ve teşkilatımızın destekleri, seçmenimizin tercihi ile geleceğe taşıyacağız. Aday adaylarımızın hepsi bir birinden değerli. Allah, İnşallah bu sorumluluğun altından alnımızın akıyla çıkmayı nasip eder. İskenderun’u gelecek yüzyıla hazırlayacağız. Güzel işler, güzel düşlerle başlar” dedi.

İlçe Başkanı Yaran ise bu tür dayanışma toplantılarının devam edeceğini belirterek,”AK partide çözülmeyi bekleyenler hüsrana uğrayacak. Bu tablo herkese bir mesaj veriyor. AK partide aday belli olur diğerleri kaçar diyenler bu fotoğrafa iyi baksınlar.30 Mart ta ipi göğüsleyeceğiz. Şimdi durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından fikir alışverişinde bulunuldu.

Önceki İçerikHatay’ı dünya tanıdı!
Sonraki İçerikYörükler ve Yeditepe Derneği’nden İbrahim Gül’e destek
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.