Yusuf Civelek; “Herkesi kucaklayan bir belediye başkanlığı yaptık”

civelek1

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ile birlikte,  ziyaretlerde bulundu.

Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Hasan Akgöl’ün de katıldığı program, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TİED) İskenderun Şubesi ile başladı.

Konukları İskenderun İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Uyan karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Uyan ve üyeler, her iki Belediye Başkan Adayına başarılar diledi.

Partililerin de katıldığı ziyarette, emeklilere her vesile ile yardımcı olmaya çalışıldığını belirten Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Ziyaret programı, Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yapılan ziyaret ile sürdü. Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler, “Şu anda hizmet erbabı iki belediye başkanımız buradalar. İskenderun Belediye Başkanımız Dr.Yusuf H.Civelek elli yıllık sorunu çözmüş, beş yılda çok hizmet yapmayı başarmış başkanımızdır. Antakya Belediye Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş hizmetlerden dolayı takdirle karşılanan başkandır” dedi.

civelek2

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, “Belediye Başkanlığı beşikten önce, mezardan sonraya kadar çok geniş alanı kapsayan yerel hizmet görevidir. Yerel yönetimler ne kadar güçlenirse demokrasi o kadar kökleşir. Muhtarlar hiçbir parti gözetmeksizin partisiz direk halkın gönlünden kopmuş seçilmişlerdir. Biz de aynı düşünceyle, halkımızı ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak, oy veren vermeyen diye hesaba katmadan, insanların kimliğine bakmadan herkesi kucaklayan bir belediye başkanlığı yaptık. Bunu da halkımız teveccüh gösterirse aynı şekilde devam ettireceğiz. Bugün en büyük sorun çevre sorunudur. Kışın ortasını geçtik hala bahar gibi hava günlük güneşlik. Ekinler büyümüyor. Hepimiz çevreye dikkat ederek, üretime önem vererek ve birbirimizi kucaklayarak ortadoğu sıkıntısına bulaşmadan huzur içinde yaşamamız lazım. Bunun için hepimiz elele vereceğiz. Memleketimizi sahipleneceğiz. Yerel yönetim olarak her zaman hizmetinizdeyiz” şeklinde konuştu.

Program kapsamında İskenderun Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası da ziyaret edildi.  İskenderun Madeni İşler Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Ahmet Çardak, konuk Belediye Başkanlarına başarı diledi.

Programa Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar da katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.