‘Bakımsız’ aday Musa Kuyruğukısa!

musa adaylığını açıkladı (4)

İskenderun tarihinin en büyük projeleriyle gündeme gelmeye hazırlanıyor ‘Bakımsız’ aday Musa.. İskenderun’da yaşanan siyasi karmaşanın ne olacağını düşünen vatandaş çareyi ‘Bakımsız’ Başkan Musa Kuyruğukısa’yı desteklemekte buldu. Musa, yoğun sevgiye karşılık olarak, destekçilerine tatlı ikram etti.

İskenderun’un büyük bölümünün tanıdığı sokakların Başkanı ‘Bakımsız Musa’ tüm siyasi partileri zorlayacak projelerini açıkladı.

Geçtiğimiz dönemde önce CHP ‘ye gitti burada yoğun destek görmesine rağmen ‘adaylık’ kendisine verilmeyince istikametini MHP’ye çevirdi.

Karşısındaki adayın genç ve yakışıklı olmasından dolayı burada başkana kıyamadığını açıklayan memleketin Başkanı Musa, rotayı bu kez iktidara çevirdi ve ‘aday olmak için geldim’ dese de adaylık kendisine verilmedi.

Ancak memlekete hizmet etmek için yanıp tutuşan Başkan Adayı Musa Kuyruğukısa bağımsız olarak projelerini açıklamış ve halkın büyük beğenisini toplamıştı. Bu dönemde de adaylık için tüm siyasi partileri tek tek dolaşan ve adaylarla birlikte gezen Başkan adayı Musa, son çare olarak yine ayakkabıcılar çarşısının ortasında bulunan ağacın altını seçim bürosu olarak hizmete açtı. Esnafın da yoğun destekleriyle ağacı balonlarla süsleyen ve seçim çalışmasında olmazsa olması olan Türk bayrağını da asan Musa, haber ekibine önemli açıklamalarda bulundu. Konuştukları her ne kadar anlaşılmazsa da heyacanına verdiğimiz Musa’nın projelerini biz açıklıyoruz.

Halka su, ekmek, tüp, dolmuş beleş.

Bekar olanlar evlendirilecek. Evlilik masrafı kendisine ait.

Herkes İskenderun’da huzurlu ve mutlu yaşayacak.

Şehir dışına seyahat beleş..

Esnaf ve vatandaşlar “Oyumuz Musa’ya” diyerek desteklediler.

Yoğun ilgi karşısında hızını alamayan Musa ise destekçilerine tatlı ısmarladı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.